Ραγίζει καρδιές η τραγική μητέρα στο Άργος

216

“Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου”

Η μητέρα που μέσα σε λίγη ώρα έχασε το παιδί της με τον πιο άδικο τρόπο, λυγίζει και τους πιο σκληρούς ανθρώπους με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου» ήταν η πρώτη σπαρακτική δημοσίευση της μητέρας λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό στο Άργος που συντάραξε το πανελλήνιο.

Λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με νέα δημοσίευση «Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά. Ήσουν οδηγός μου»

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση ήρθε κάποιες ώρες αργότερα «Καλό σου ταξίδι ζωή μου. Κάθε μέρα μου έλεγες ”είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;” Και εγώ σου απαντούσα ”Στέλλα μου είσαι το παιδί μου που πάντα ήθελα. Είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου Στέλλα. Χωρίς εσένα δεν έχω ζωή”. Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες σε λατρεύω μαμά μου. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου, εσύ με προστάτευσες ζωή μου»

Η  τραγική μητέρα  ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία με την άτυχη 11χρονη και τον πατέρα της, γράφοντας: «Με τον έρωτά της, τον πατέρα της. Που τον λάτρευε και το έδειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».