Ρεπορτάζ για την γυναίκα που απείλησε παιδιά με μαχαίρι στο Μενίδι!

1451

Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας  που τα παιδιά της σώθηκαν από θαύμα

Η ξανθιά γυναίκα με το μαχαίρι, έχει φέρει τρόμο στο Μενίδι, μετά την σοκαριστική καταγγελία  μητέρας που αποκάλυψε χθες στο tvf.gr πως κινδύνεψαν τα παιδιά της.

 

Η  Γκιουρσέλ Χουσεΐν, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ  με αυτό που πέρασαν τα παιδιά της και με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια της, περιέγραψε στο tvf.gr  την τρομακτική περιπέτεια που έζησαν μέρα μεσημέρι οι γιοί της.

Tα παιδιά της  17 και 19 χρονών αντίστοιχα, μαζί με άλλα πέντε παιδιά, μικρότερα σε ηλικία, περίμεναν το λεωφορείο στη στάση Αγίου Γεωργίου στην οδό Αριστοτέλους για να επιστρέψουν σπίτι από το σχολείο τους. Τότε συνέβη το περιστατικό που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την ζωή, όπως  μας είπε η ίδια.

« Όπως μου περιέγραψε ο μεγάλος μου γιος που προσπάθησε να είναι ψύχραιμος, ένα άλλο παιδί, εκτός παρέας, πέταξε σε αυτοκίνητο το οποίο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ένα νεράντζι και μετά κρύφτηκε . Είδαν το αυτοκίνητο, ένα ασημί Toyota Celica, να κάνει αναστροφή και σταμάτησε στην στάση. Βγήκε από μέσα μια ξανθιά γυναίκα, ηλικίας γύρω στα σαράντα, κρατώντας ένα μαχαίρι 30 εκατοστών, σαν τα μαχαίρια ψαρέματος  και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς τα παιδιά» τονίζει  η Γκιουρσέλ Χουσεΐν.

 Η σκηνή τρόμου, το μαχαίρι και ο θανάσιμος κίνδυνος  των παιδιών

« Ο γιος μου που ήταν το πιο μεγάλο σε ηλικία παιδί της παρέας, γιατί τα άλλα είναι ανήλικα που μόλις είχαν σχολάσει από το σχολείο, προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος και να μιλήσει στην γυναίκα για να την ηρεμίσει. Όμως εκείνη ήταν έξαλλη. Απείλησε τα παιδιά με το μαχαίρι βρίζοντάς τα και εκείνα άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν από τον φόβο τους» συνεχίζει, η κ. Χουσεϊν. « Κι όλα αυτά γίνονταν ενώ  περνούσε κόσμος  κι αυτοκίνητα. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την στάση δεν έκανε κάτι γιατί φοβήθηκε μήπως η γυναίκα μαχαιρώσει και τον ίδιο. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο της ήταν και ένα μικρό κοριτσάκι που έβλεπε την σκηνή τρομοκρατημένο! Ευτυχώς τα παιδιά είχαν Άγιο γιατί η γυναίκα με το μαχαίρι τα άφησε σε κατάσταση σοκ, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε» τονίζει η κ. Χουσεϊν.

Η κ. Χουσεϊν συνέχισε να μας περιγράφει πως τα παιδιά της γύρισαν κατάχλωμα στο σπίτι και  της εξιστόρησαν τρομαγμένα το περιστατικό.

« Τα έχασα, έτρεμα κι εγώ. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα των παιδιών μου. Ότι θα μπορούσαν να μου τα φέρουν σε κάσα!  Πήρα τα παιδιά μου και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα, στο Ολυμπιακό Χωριό που είναι κοντά στο σπίτι μας.
Το μόνο όμως που ρώτησε ο αστυνομικός τα παιδιά  ήταν αν αισθάνθηκαν απειλή  και μας  είπε πως δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε τίποτα. Κι αυτό γιατί την ώρα του συμβάντος τα παιδιά θα έπρεπε να καλέσουν την αστυνομία!  Δηλαδή την ώρα που τα απειλούσε να καλέσουν  την αστυνομία! “Τι να πω; Αν αισθάνθηκαν απειλή τα παιδιά μου;  Απλά, μόνο απειλή; Εδώ κινδύνεψε η ζωή τους!

Το καταγγέλλω σε εσάς για να γίνει γνωστό και να προσέχουν οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα οι γονείς. Ο αστυνομικός μου είπε να πάω στο ΑΤ Μενιδίου να καταγγείλω το περιστατικό αλλά πρόσθεσε ότι ούτε εκεί θα καταγράψουν το συμβάν. Εγώ όμως είμαι αποφασισμένη για να προστατέψω  τα παιδιά μας  να πάω στον εισαγγελέα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι τρομοκρατημένη καθώς  αυτή η γυναίκα γυρίζει ελεύθερη εκεί έξω , απειλώντας με ένα μαχαίρι! Σήμερα ήταν τα δικά μου παιδιά που ευτυχώς τα φύλαξε ο Θεός και δεν έπαθαν κάτι, αύριο όμως, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε κάποια άλλα παιδιά; Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να ήταν η τελευταία Παρασκευή του παιδιού μου, τρελαίνομαι! » κατέληξε η κ. Χουσεϊν.