Ρόδος: Το σύμφωνο συμβίωσης καθηγητή με πρώην μαθήτρια του και η οργή των γονιών

239

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 το βράδυ ο 42χρονος καθηγητής υπέβαλε συγκεκριμένα μήνυση κατά του 52χρονου πατέρα και της 46χρονης μητέρας της 19χρονης συζύγου του, για εξύβριση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Υποστήριξε ότι την ίδια ημέρα νωρίτερα, καθώς στάθμευε το αυτοκίνητό του, η δεύτερη άνοιξε την πόρτα και κρατώντας την ανοιχτή τον εξύβρισε. Ακολούθως ο 52χρονος αφού τον απείλησε και τον εξύβρισε, απαίτησε να τους ανεβάσει στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν η κόρη τους.

Ο 52χρονος όπως είπε τον πίεσε με τον αγκώνα του στο λαιμό, σε σημείο που άρχισε να νιώθει ζάλη. Άρχισε να πατάει την κόρνα για να τραβήξει την προσοχή των περίοικων και τότε η 46χρονη τον έγδαρε με τα νύχια της στο δεξί του χέρι. Ταυτόγχρονα ο 52χρονος τον έπιασε με τα δύο του χέρια από το λαιμό. Του είπε, όπως υποστηρίζει, «ή θα δω την κόρη μου ή θα σε σκοτώσω» και τότε του έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο.

Ο πατέρας της 19χρονης από την άλλη υποστηρίζει ότι ο εκπαιδευτικός εμποδίζει την επικοινωνία με το παιδί τους. Είπε ότι επικοινώνησε με το παιδί του τηλεφωνικά πριν 6 μήνες και δεν την έχει δει επί ένα χρόνο. Η μητέρα της, όπως είπε, ήθελε να του ζητήσει να δουν την κόρη τους, να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία της και να έχουν γενικότερα επαφή μαζί της.

Ισχυρίστηκε ότι όταν τον πλησίασε η σύζυγός του, τότε ο εκπαιδευτικός την έπιασε από τον λαιμό την γρατζούνισε και την απώθησε, προκαλώντας της εκδορές. Αντικρίζοντας αυτή τη σκηνή ο ίδιος κινήθηκε προς το μέρος του, με σκοπό να τον σταματήσει. Υποστηρίζει ότι τους έβριζε χυδαία ενώ αρνείται ότι τον απείλησε και τον χτύπησε.

Οι γονείς διατείνονται ότι η κόρη τους όταν ήταν μαθήτρια του στο γυμνάσιο, όπου φοιτούσε και δύο μήνες αφού συμπλήρωσε τα δεκαοχτώ έτη αποχώρησε από την οικία τους λέγοντας τους, ότι «έχω σχέση με το δάσκαλό μου, είμαι ενήλικη και θα μείνω μαζί του», ενώ πιθανολογούν ότι κυοφορούσε και έμβρυο, λόγω της σχέσης τους.

 

Πηγή: dimokratiki.gr