Σημαντική πρωτοβουλία από τον Σπύρο Βρεττό – Η παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» θα δώσει το παρών στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

325

Η δημοτική παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» με απόφαση του επικεφαλής της, υποψήφιου δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού ενώνει την φωνή της, μαζί με όλους του Έλληνες, δίνοντας  το παρών στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου

 

Ο Σπύρος Βρεττός, κάνοντας λόγω για ιστορική ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τους προγόνους μας, καλεί όλους να δώσουν βροντερό παρών στο Συλλαλητήριο, στην Πλατεία Συντάγματος.

Σίγουρα δεν έχουμε την αρμοδιότητα, αλλά ούτε και την εξουσία για να επιβάλλουμε τις θέσεις μας. Έχουμε όμως, την ιστορική ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και τους προγόνους μας να διαφυλάξουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε αφενός, ένα βροντερό παρόν στο Συλλαλητήριο την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος και αφετέρου, ένα ηχηρό μήνυμα στους 300 της Βουλής πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Η παράταξή μας Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να μισθώσει πούλμαν, προκειμένου να μεταβούμε στο Συλλαλητήριο της Κυριακής, με σκοπό να ενώσουμε τις φωνές μας με τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας που θα βρεθούν εκεί, από όλα τα μήκη και τα πλάτη όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της γης.

Η δράση μας δεν είναι παραταξιακή, δεν είναι πολιτική, απεναντίας έχει σχέση με το μέλλον της Πατρίδας μας, αλλά και την υπόστασή μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ

Δηλώσεις συμμετοχής και αναχώρηση

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στα τηλέφωνα 2102449693, στα γραφεία της παράταξης Πάρνηθος 34 και στο e-mail: yperifanosdimos@yahoo.com

Η αναχώρηση θα γίνει την  Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 12:00, με σημείο συνάντησης στην οδό Πάρνηθος 34 και Αγίας Τριάδος (έμπροσθεν Alpha Bank)