Σκότωσε ένα κορίτσι 13 ετών κυνηγώντας διαρρήκτες – Βράζει η Άμφισσα

119

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στην Άμφισσα υπό τον φόβο βεντέτας μετά τον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού από τα πυρά επιχειρηματία ο οποίος καταδίωκε διαρρήκτες. Ο άνδρας αντιλήφθηκε διάρρηξη στο διαμέρισμά του, άρπαξε μια καραμπίνα και κινήθηκε εναντίον κάποιων Ρομά της περιοχής που υποπτεύτηκε ότι ήταν υπεύθυνοι. Πυροβόλησε και από τα σκάγια έπεσε νεκρή μια 13χρονη.

Ο δράστης αμέσως έσπευσε να απομακρυνθεί. Η άτυχη 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν αργά. Ο πυροβολισμός που δέχθηκε στο κεφάλι ήταν μοιραίος. Αμέσως οι Ρομά του καταυλισμού ξεσηκώθηκαν. Πολλά άτομα έσπευσαν στο κατάστημα του επιχειρηματία και προκάλεσαν φθορές. Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός.
Αμέσως έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις. Κλήθηκαν μάλιστα ενισχύσεις υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η διάρρηξη έγινε λίγο πριν τους πυροβολισμούς ή εάν ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε το περιστατικό και θεώρησε υπεύθυνους κάποιους Ρομά της περιοχής και έτσι κινήθηκε εναντίον τους.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός στην περιοχή έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με την οικογένειά του και αναζητείται από την αστυνομία για τη δολοφονία της 13χρονης.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Φωτογραφίες fokidatv

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg