Σκουρλέτης: «Αντιφάσκει ο Καμμένος» – «Αυτά ξεφεύγουν από τα όρια»

102

«Είναι θετικό», είπε ο κ. Σκουρλέτης, «που ο Πάνος Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινήσεις οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις. Ότι την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργος και ο υπουργός Εξωτερικών. Εκείνο το οποίο κατά την γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας και λέει ότι «εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση σε σχέση με τους τρείς λόγους που προέβαλλε για τους οποίους συγκυβερνάει. Πως λοιπόν έρχεσαι και λκες ότι θα άρεις την εμπιστοσύνη σου; Αυτό, είναι μεγάλο πολιτικό λάθος. Η μεγάλη αντίφαση είναι από την πλευρά Καμμένου και δεν θα πρέπει ο ίδιος να κάνει πράξη αυτά που λέει αφαιρώντας την εμπιστοσύνη του απο την κυβέρνηση».

Ο κ. Σκουρλέτης επέμεινει ότι είναι πολιτικό ζήτημα αυτή η αντίφαση την οποία οφείλει να ξεδιαλύνει. «Αυτά ξεφεύγουν από τα όρια», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει όταν θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχει πλειοψηφία για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και για να μην χάσει την ψηφο εμπιστοσύνης η παρούσα κυβέρνηση αν τεθεί τέτοιο ζήτημα».