Σοφία Λεοντίτση: Η TV της έφερε γούρι είναι έγκυος και παντρεύεται

209

H  εκπομπή της άλλαξε τη ζωή

 Το My Style Rocks ήταν γούρικο για την Σοφία Λεοντίτση. Η όμορφη παίκτρια παντρεύεται ενώ σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση, περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά ενώ σχεδιάζουν την κοινή τους ζωή.

Το ζευγάρι αποφάσισε πριν αποκτήσει το παιδάκι του, να ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου και να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Η Σοφία Λεοντίτση δημοσίευσε στα instastories την αναγγελία του γάμου της με τον Μιχάλη Κατσικιά! Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου.
Η Σοφία Λεοντίτση είχε βρεθεί καλεσμένη στο Splash πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της: «Είμαι πάρα πολύ όμορφα. Είμαι ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ καλά στη ζωή μου. Είναι μια περίοδος στη ζωή μου που σίγουρα για κάθε γυναίκα είναι ιδιαίτερη, μοναδική και πρέπει να τη ζήσω με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και ήρεμα κυρίως. Όλα κυλούν πάρα πολύ ήπια και ωραία μέχρι στιγμής. Με τα νεύρα κάτι γίνεται, αλλά κατά τα άλλα καλά»!