Σοκ στην τοπική κοινωνία!

148

Μητέρα «τέρας» σκότωσε το 2χρονο παιδί της με οπιοειδή φάρμακα

Τα υψηλά επίπεδα υδροκωδόνης και διφαινυδραμίνης που εντοπίστηκαν στο αίμα του άτυχου παιδιού είχαν ως αποτέλεσμα τον δηλητηριασμό του

 

Το άψυχο σώμα του 2χρονου Μάζικιν Κέρτις εντόπισε η αστυνομία με τα από έρευνα που έγινε στο σπίτι της μητέρας του Τζένιφερ Κλάρεϊ καθώς το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών κίνησαν οι πολλαπλές πληγές που παρατήρησε αστυνομικός στους καρπούς της μητέρας που παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοκτονίας. Κατά την διάρκεια της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε στη σορό του παιδιού ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι, δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης αλλά η περίεργη όψη του εγκεφάλου του επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους του. «Οι τοξικολογικές εξετάσεις έφεραν στο φως ένα από τα πιο βάναυσα εγκλήματα» όπως χαρακτηρίστηκα ανέφερε ο περιφερειακός εισαγγελέας της κομητείας Μπάκς Μάθιου Γουέιντρομπ.

Οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι της 42χρονης κατηγορούμενης δύο άδεια μπουκαλάκια που περιείχαν χάπια τα οποία της είχαν συνταγογραφήσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Και τα δύο έφεραν καπάκια ασφαλείας, ενώ από το ιατρικό ιστορικό του αγοριού δεν προέκυπτε η ανάγκη χορήγησης παυσίπονων.

«Είναι τρομερά σπάνιο, αν ποτέ έχει συμβεί, να χορηγηθεί από γιατρό οπιοειδές παυσίπονο σε δίχρονο» αναφέρει η εκτενέστατη αναφορά που συνέταξε ο ιατροδικαστής με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για φόνο και το όπλο σε αυτήν την περίπτωση ήταν τα χάπια», ανέφερε ο εισαγγελέας για να προσθέσει: «Το κατά πόσο ήταν προμελετημένος (ο φόνος) ή όχι θα καθοριστεί στη δίκη».

Η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας μέχρι να δικαστεί.