Κυνική ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: «Εγώ τεμάχισα την κόρη μου»!

176

Οι φρικιαστικές σκηνές της άγριας δολοφονίας και του τεμαχισμού του πτώματος της 4χρονης Άννυ που είχαν συνταράξει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2015 αναβιώνουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Με την έναρξη της διαδικασίας και οι τρεις κατηγορούμενοι, οι γονείς της 4χρονης Άννυ και ο φίλος του πατέρα της αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε, παραδέχτηκε ωστόσο ότι τεμάχισε το πτώμα. Ο συνήγορός του, μάλιστα, δήλωσε ότι θα ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που αντιμετωπίζει, σε θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Πρωτόδικα, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του Νικολάι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 3 χρόνια, ενώ η μητέρα της η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε 6 χρόνια κάθειρξη με αναστολή στην έφεση.

Σήμερα Τρίτη (13/11), στο δικαστήριο κατέθεσαν η γιαγιά και ο παππούς της Άννυ που την μεγάλωσαν μέχρι την ηλικία των 3,5 χρόνων. Όπως είπαν έμαθαν για την εξαφάνιση της μικρής από τη μητέρα του παιδιού και τη δολοφονία της από την τηλεόραση. Το ζευγάρι που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά επισκεπτόταν τη μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες και όπως υποστήριξε δεν είχε αντιληφθεί πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: cnn.gr