Σοκαριστικό video: Παρουσιάστρια παραλίγο να αποκεφαλιστεί σε live μετάδοση

34

Αρκετοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει να ρίξουν μέσα σε αναψυκτικό Mentos. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που χρησιμοποιείς δυνατότερα συστατικά και το μπουκάλι μπορεί να μετατραπεί σε βλήμα;

Αν θέλεις να εκτελέσεις ένα πείραμα και είσαι… άσχετος τότε τα πράγματα χειροτερεύουν. Αυτό συνέβη και με την παρουσιάστρια εκπομπής που δεν είχε ιδέα.

Σε πρωινή εκπομπή της Αυστραλίας ήταν καλεσμένος ένας άνδρας που έκανε πειράματα. Τότε, η παρουσιάστρια Νατάσα Μπέλινγκ έβαλε το αστέρι της επιστήμης του YouTube, Τζέικομπ Στρίκλινγκ, να της δείξει τι θα συμβεί όταν η Coca Cola αντιδράσει με υγρό άζωτο!

Ο Τζέικομπ εκτέλεσε μόνος του τα δύο πρώτα πειράματα και μετέτρεψε το μπουκάλι σε πύραυλο εδάφους-αέρος. Έπειτα κάλεσε την παρουσιάστρια να το κάνει μόνη της και φαίνεται πως εκείνη ενθουσιάστηκε και έριχνε γρήγορα μέσα στο μπουκάλι το υγρό άζωτο με αποτέλεσμα ο «πύραυλος» να περάσει ξυστά από το κεφάλι της.

«Σου είπα ότι αυτή θα είναι η καλύτερη ποτέ ζωντανή τηλεόραση!», της είπε ο Στρίκλινγκ, ο οποίος δεν φάνηκε να νοιάζεται και πολύ που η παρουσιάστρια κινδύνεψε να αποκεφαλιστεί!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg