Στην γειτονιά των αγγέλων ο Γιάννης Βρεττός – Το τελευταίο αντίο του γιου του και δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού

306

Μετά από γενναία μάχη, την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του δημάρχου Αχαρνών Γιάννης Βρεττός, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τον γιο του Σπύρο Βρεττό, όσο και ολόκληρη την κοινωνία των Αχαρνών

 

Ο Γιάννης Βρεττός υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη και ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη των Αχαρνών και σε όποιον τον γνώριζε. Η σχέση του δημάρχου με τον πατέρα του ήταν ιδιαίτερα δυνατή καθώς εκείνος δεν έλειπε ποτέ από το πλευρό του σε εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα ο Σπύρος Βρεττός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα.

«Δεν έφυγες!

Και δεν θα φύγεις ποτέ γιατί είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Θα σε έχουμε πάντα στη σκέψη μας οδηγό στα βήματά μας.

Ήσουν πάντα εκεί, σε κάθε μεγάλη απόφαση, σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Σε θαύμαζα για όσα πέτυχες, για τη δύναμή σου, για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκες και μόχθησες για την οικογένειά μας.

Πάντα θα είμαι περήφανος για σένα, πάντα θα είμαι ευγνώμων για όσα απλόχερα μας έδωσες. Πάντα η σκέψη μου θα γυρίζει σε εσένα σε κάθε δύσκολη αλλά και σε κάθε χαρούμενη στιγμή.

Ο,τι κι αν γράψω δεν θα είναι αρκετό για να περιγράψω το μεγαλείο της καρδιάς σου. Κρατώ τα περισσότερα, μαζί με πολλές ιστορίες που θα έχω να διηγηθώ για σένα, στα εγγόνια σου.

Σ’ ευχαριστώ για όλα.»

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αχαρνές, στις 15:00 το μεσημέρι, παρουσία λίγων ατόμων, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Όλο το προσωπικό του ομίλου Focus εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό Παράδεισο φίλε Γιάννη…