Το παρόν έδωσε ο Γιώργος Πατούλης στην καθιερωμένη παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» στο Μαρούσι

212

Η ξεχωριστή και καθιερωμένη παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στο πλαίσιο της 56ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής στο Μαρούσι.

Στην Ρεβυθάδα, το παρόνέδωσαν προσωπικότητες της  πολιτικής σκηνής, κεραμίστες – μέλη της Ένωσης Κεραμιστών Αγγειοπλαστών που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν για τα έργα τους στη φετινή έκθεση, αλλά  και απλός κόσμος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από  την σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στη διατήρηση και ανάδειξη της κεραμικής τέχνης. που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς στο Μαρούσι και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την ξεχωριστή βραδιά.

Ξεχωριστό παρών στην εκδήλωση, έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Απόστολος Κακλαμάνης, πάντα πιστός εδώ και χρόνια στον θεσμό της «Ρεβυθάδας»

Δείτε αποσπάσματα από τη “Ρεβυθάδα”

 

 

Προσοχή : Το παρόν αποτελεί Πνευματική Ιδιοκτησία του Focus Media Group και απαγορεύεται η ολική ή μερική επεξεργασία και χρήση χωρίς την έγγραφη συναίνεση .