Στον απολογισμό του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τα 12 έτη θητείας του!

29

Στον δημόσιο απολογισμό του δήμαρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, παρευρέθηκε η κάμερα του focus web tv

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», ο δήμαρχος Αμαρουσίου, αναφέρθηκε στις πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποίησε κατά την επιτυχημένη  θητεία του ως δήμαρχος κατά την περίοδο 2007 -2019.

Ξεχωριστή… και ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη, ήταν η παρουσίαση όλων των δημοτικών συμβούλων…. των ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και έδωσαν από κοινού την μάχη με τον Γιώργο Πατούλη για το καλό του δήμου Αμαρουσίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν προσωπικότητες της τοπική και κεντρικής πολιτικής σκηνής, μεταξύ άλλων: ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη ”ΝΕΑ ΑΡΧΗ” και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Νίκος Σοφιανός και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης. Πάντα δίπλα στο πλευρό του κ Πατούλη, ήταν η λαπμερή συζυγός του, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.