Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι

156

Το γράμμα αποχαιρετισμού της συζύγου του μέσα στο ασθενοφόρο

Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου, ο πυροσβέστης που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις έξι μηνών βρέφος του

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο πυροσβέστης-σύμβολο περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα έζησε την ημέρα εκείνη. Ο Ανδρέας, μάλιστα, αποκάλυψε και το γράμμα αποχαιρετισμού που είχε υπαγορεύσει η σύζυγος του στον γιατρό, μέσα στο ασθενοφόρο.

‘’Μέρες μετά όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού είχε “φύγει” η Μαργαρίτα, μαζί με τα άλλα τα χαρτιά που μου έδωσαν που ήταν απαραίτητα για να γίνει η ταφή της, μου έδωσαν κι ένα γράμμα που είχε αφήσει χωρίς να το ξέρω. Μου έδωσαν ένα γράμμα, το οποίο το είχε υπαγορεύσει στον γιατρό και το οποίο ήταν ένα γράμμα αποχαιρετισμού με κάποιο τρόπο. Μέσα αναφέρει εμένα και τους γονείς της, δεν αναφέρει πουθενά τον μπέμπη. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, δεν ξέρω αν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως αυτό. Το υπαγόρευσε όσο ήταν στο ασθενοφόρο γιατί μετά την διασωληνώσανε και την βάλανε σε καταστολή. Το γράμμα ήταν τα τελευταία της λόγια προς εμένα’’ είπε ο Ανδρέας Δημητρίου, σύμφωνα με το zappit.gr.