Συνάντηση Δημάρχου Αχαρνών με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

109

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός

Οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού χωριού, καθώς η εκμετάλλευση τους προς όφελος των Δημοτών και ιδιαιτέρως των αθλητών της πόλης των Αχαρνών είναι κάτι που επιζητεί η νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο «τιμόνι» του Δήμου.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός τόνισε ότι θα επισκεφθεί το Ολυμπιακό Χωριό το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ακόμη οι δύο άντρες συζήτησαν για τη συντήρηση και επισκευή των ανοιχτών αθλητικών χώρων και για τις κινήσεις των δύο πλευρών, ώστε να δοθεί οριστική λύση για το γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος καταθέτει εντός του μήνα ολοκληρωμένες μελέτες που ετοιμάζει τους τελευταίους 5 μήνες, για όλους τους ήδη υπάρχοντες ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, εκτός των γηπέδων που έχουν ενταχθεί στο Φιλοδημο 2, τα οποία ήδη έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία αθλητισμού.

«Νέες, σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις αρμόζουν στους Δημότες των Αχαρνών. Η πόλη μας αναδεικνύει πρωταθλητές, είναι υποχρέωση της πολιτείας να σταθεί δίπλα μας και πιστεύω ότι θα το κάνει», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.