Συναυλία Αγάπης για την Ρένα Πάντα στο Βέμπο με δημοφιλείς τραγουδιστές

567

Συγκίνηση για την «μάχη-ζωής» της τραγουδίστριας 

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος, σε συνεργασία με τον ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, με πρόεδρο τον Σπύρο Μπιμπίλα, κάνουν έκκληση σε βοήθεια, για την αγαπημένη τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Η περιπέτεια ζωής που περνάει και αποκάλυψε στο «Μαζί σου» έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.


Οι καλλιτέχνες δείχνουν την αγάπη τους για την Ρένα Πάντα, την τραγουδίστρια που μεσουράνησε το ’80 αλλά εδώ και χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Η συγκλονιστική εξομολόγηση της στο «Μαζί σου», στην Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε τους συναδέλφους της να κινητοποιηθούν καθώς η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στο φλάιερ που διανεμήθηκε ώστε να συγκεντρωθεί κόσμος στην συναυλία αγάπης για την Ρένα Πάντα αναφέρεται “Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε στην δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, οργανώνουμε συναυλία στήριξης και αγάπης για την συνάδελφο Ρένα Πάντα, στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 8μμ”

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας που πρωτοστατεί σε αυτή την εκδήλωση μαζί με τον Κώστα Βενετσάνο ο οποίος θα κάνει την παρουσίαση «Στην προσπάθειά μας αυτή, δέχτηκαν να συνδράμουν, με μεγάλη προθυμία οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Μπέσσυ Αργυράκη, Δάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Καρράς, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νάντια Καραγιάννη, Φίλιππος Νικολάου, Λιζέτα Νικολάου, Πασχάλης, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Τουρνάς, Ελένη Φιλίνη και πολλοί άλλοι καθώς συνεχώς ο κατάλογος των συμμετεχόντων μεγαλώνει»

Η μουσική διεύθυνση είναι του Γιώργου Παγιάτη.

Μουσική Διεύθυνση Πληροφορίες- Στο θέατρο ΒΕΜΠΟ
Καρόλου 18 τηλ 210. 5221767 και 210.5229519