Τατιάνα Στεφανίδου: Δηλώσεις «βόμβα» για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ

409

Τι φοβάται η παρουσιάστρια

Πρώτη επίσημη  εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου στην λαμπερή βραδιά της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ για τη σεζόν και οι ερωτήσεις έπεσαν «βροχή» από τους δημοσιογράφους.

Πάντα σικάτη η δημοφιλής παρουσιάστρια εμφανίστηκε με άσπρο κομψό ταγέρ τύπου κόκκο σανέλ και φανερά ενθουσιασμένη μίλησε για την νέα της εκπομπή «Μαζί σου» που ξεκινάει την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στον ΣΚΑΪ. Αν και τοποθετείται πλέον στην δύσκολη πρωινή ζώνη η ίδια φαίνεται ότι κρατάει πολλούς «άσους» στο μανίκι της. Φειδωλή στις δηλώσεις της αυτό άφησε να εννοηθεί δείχνει, ψύχραιμη για τις εκπομπές που θα βρίσκονται «απέναντι» της στα άλλα κανάλια και μάλιστα θεωρεί ότι η κάθε μια, έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει στον κόσμο.

«Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή , δήλωσε η παρουσιάστρια, που είμαι απόψε εδώ και πολύ μεγάλη τιμή που επέλεξε ο ΣΚΑΪ να με εντάξει στο δυναμικό του. Κάποιες από τις εκπομπές που είναι εδώ θα είναι και απέναντί μας, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει στον κόσμο και θα τα καταφέρουμε όλοι. Καλή επιτυχία σε όλους μας» κατέληξε η παρουσιάστρια.