Τι λέει ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα για τη δολοφονία της φοιτήτριας

356

Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία

 

«Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία πως δολοφόνησε την κοπέλα, ζητήσαμε 48ωρη προθεσμία για να λάβουμε γνώση του αποδεικτικού υλικού, ενώ θα πρέπει να τονίσω πως η δικογραφία της υπόθεσης ακόμη δεν έχει κλείσει.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο εντολέας μου βρίσκονταν στο σπίτι μαζί με την κοπέλα, αλλά δεν θα σας πω τίποτε άλλο. Αυτό που γνωρίζω είναι πως δεν θα πάνε για αναπαράσταση της υπόθεσης στο σημείο», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος, Άκης Δημητριάδης για την υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία. Μου έχει περιγράψει τι συνέβη εκείνες τις ώρες, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τη μνήμη της κοπέλας. Ο πελάτης μου ήταν στον ίδιο χώρο, στις εξελίξεις δεν είχε συμμετοχή. Το θέμα είναι πως στο μετέπειτα στάδιο δεν ήταν παρών. Ακόμη δεν έχουμε επικοινωνία με τον εντολέα μου για να γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Οι καταθέσεις των μαρτύρων είναι αρκετές. Δεν γνωρίζω αν γύρισαν τα δύο παιδιά μαζί από τη Λίνδο», τόνισε ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα.

 

Πηγή: newsbeast.gr