Τιμητική βράβευση για την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων και την Ολυμπία Δραγούνη στην “Βραδιά των Άσσων” 2017

267


Σε μια σπουδαία εκδήλωση (Βραδιά των Ασσων 2017) που διοργανώθηκε απο την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, που με την παρουσία του απέδειξε για μία ακόμη χρονιά την τεράστια αγάπη του για τον αθλητισμό.

Τιμητική βράβευση για την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων και την Ολυμπία Δραγούνη στην “Βραδιά των Άσσων” 2017 , για το παγκόσμιο Κύπελο που της χάρισε τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γενικής Γυμναστικής για 4 χρόνια.

Παρόντες στην μεγάλη αυτή γιορτή ήταν σπουδαία ονόματα της πολιτικής και αθλητικής σκηνής της χώρας μας, όπως ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο τεράστιος Παναγιώτης Φασούλας, μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ του 1987 (με Γκάλη, Γιαννάκη κ.α.), ο δικός μας Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Σωτήρης Τριανταφύλλου πρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο Θανάσης Βασιλειάδης Αντιπροέδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) και πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., ο Τάσος Παπαχρήστου Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής AIPS του αθλήματος της άρσης βαρών και Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Διονύσης Τάταρης, μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων κάτω των 20 που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που δόξασαν τον ηλειακό αθλητισμό, σε όλα τα αθλήματα.

Στο χώρο του ναυταθλητισμού βραβεύθηκε ο ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και για την πολύ αξιόλογη πορεία την χρονιά που μας πέρασε.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

waterpolonews.gr