Τίτλοι τέλους για την αεροπορική εταιρεία Primera Air

136

Αναμένεται να υποβάλλει σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου, αίτηση πτώχευσης

Πρόκειται για εταιρεία του ομίλου Primera Group, που δραστηριοποιείται  σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία αλλά και στην Ελλάδα.

Η είδηση της πτώχευσης «έσκασε» ξαφνικά, με αποτέλεσμα εκατοντάδες τουρίστες – πελάτες της εταιρείες- ν’ αδυνατούν να μεταβούν στις πατρίδες τους.

Μάλιστα από το βράδυ της Δευτέρας περίπου 400 τουρίστες, οι οποίοι επρόκειτο ν’ αναχωρήσουν από τα Χανιά με πτήσεις της Primera Air, βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» και αναζητείται λύση για τον τρόπο μεταφοράς τους στις πατρίδες τους.

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί επιβάτες

Οι αεροπορικές εταιρείες Primera Air και οι κώδικες IATA PF και 6F έχουν ανασταλεί από σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2018. Εκ μέρους της ομάδας της Primera Air, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, λέμε αντίο σε όλους εσάς. Επισκεφθείτε το primeraair.com για περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες μέρες. Οι επιβάτες τουριστικών εταιρειών σας προτείνουν να απευθυνθείτε στους Tour Operators και τους πράκτορες για περισσότερες πληροφορίες και ενέργειες. Καταλαβαίνετε ότι οι συνήθεις επιλογές για επαφές (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου) δεν μπορούν πλέον να προσφερθούν».