Το μέλλον στις προπονητικές συσκευές φέρνει η εταιρεία OSB !!!

604

Τομή στα μέχρι τώρα δεδομένα που γνωρίζαμε στον χώρο του αθλητισμού στις εφαρμογές που σχετίζονται με τις προπονήσεις των αθλητών, έρχεται να βάλει η εταιρεία OSB.

Μέσω πρωτοποριακών και καινοτόμων προπονητικών συστημάτων και εφαρμογών, η εταιρεία OSB (One Stop Bussiness) βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

Υπόσχεται να αυξήσει και να δημιουργήσει εκείνα τα χαρακτηριστικά, που μέσα από την προπόνηση, αυξάνουν την αντίληψη, την αντίδραση και τα ερεθίσματα του αθλητή, καθιστώντας τον έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό πρωταθλητή.

Στα προϊόντα της εταιρίας OSB αλλά και στα πλεονεκτήματα των προπονητικών εφαρμογών αναφέρεται το στέλεχος της εταιρίας, Μάνος Κρητικός.

Και φυσικά όλα αυτά τα είδαμε να γίνονται στην πράξη και κυριολεκτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στις Ακαδημίες Καραταϊδη και στην Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Μενίδι, οι ποδοσφαιριστές έκαναν χρήση των προπονητικών συσκευών της εταιρείας OSB και κυριολεκτικά ‘”έβγαζαν φωτιές’’.

Ο προπονητής της σχολής του Ολυμπιακού στο Μενίδι και καθηγητής φυσικής αγωγής Πέτρος Αντωνίου, ως το πλέον αρμόδιο άτομο, εξηγεί τα αποτελέσματα των προπονητικών συσκευών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης, εξηγεί τις διαφορές και τις καινοτομίες που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το πόσο η τεχνολογία, συμβάλει πια στον υπέρτατο βαθμό στον αθλητισμό.

Κάτι που άλλωστε ήδη χαρακτηρίζει τις Ακαδημίες Καραταϊδη.