Το ρεπορτάζ της Focus για την ανάπλαση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας

3645

Ρεπορτάζ για τις εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζει μέχρι σήμερα το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και για το σχέδιο της πλήρους ανάπλασης του, από την νέα δημοτική αρχή, πραγματοποίησε η  focus web tv, επισκεπτόμενη τον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Στο άλσος συναντήσαμε τον νέο δήμαρχο, Γιάννη Βούρο καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο πρασίνου, Σπύρο Γραμμένο και τον εντεταλμένο σύμβουλο Δόμησης και Δημοτικής Αστυνομίας Σωτήρη Κοσκολέτο.

Ο κύριος Βούρος, αφού μας υποδέχθηκε, μας ξενάγησε στο άλλοτε ποτέ στολίδι της περιοχής και πνεύμονα πρασίνου, αναπολώντας τις εποχές εκείνες, που το άλσος έσφυζε από ζωή και από  τις φωνές πολιτών κάθε ηλικίας.

Ο νέος δήμαρχος, έχοντας ως γνώμονα την ευημερία των δημοτών  και την ανάπτυξη της πόλης, παρουσίασε αποκλειστικά στο focus web tv, το λεπτομερές σχέδιο του ίδιου αλλά και ολόκληρης της δημοτικής αρχής, για την πλήρη ανάπλαση και εκσυγχρονισμό ολόκληρου του άλσους αλλά και την δημιουργία ενός σύγχρονου αναψυκτηρίου στην θέση του παλαιού Κενταύρου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του δημάρχου, Γιάννη Βούρου:

 

Για τις λεπτομέρειες, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανάπλασης του άλσους αλλά και την δημιουργία του νέου αναψυκτηρίου μίλησαν στην κάμερα του focus web tv, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας, Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: