Τριπλό έγκλημα στον Εβρο -Τα τρία σενάρια, για τζιχαντιστές μιλάει ο κοινοτάρχης

292

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας τριών νεαρών γυναικών στο Έβρο.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, βρέθηκαν νεκρές με μαχαιριές-καρμπόν στον λαιμό. Η αστυνομία εξετάζει διαφορετικά σενάρια χωρίς να αποκλείει κανένα απολύτως ενδεχόμενο.

Οι τρεις γυναίκες φαίνεται να είναι από τη Συρία, η μία 30-35 ετών, η δεύτερη μία νεαρότερη γυναίκα, και μία ανήλικη. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το σενάριο οι τρεις γυναίκες να είναι συγγενείς μεταξύ τους, καθώς εμφανισιακά μοιάζουν, ωστόσο, απαντήσεις με βεβαιότητα θα δώσουν οι εξετάσεις DNA.

Σημειώνεται ότι, στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές θέλει το έγκλημα να πρόκειται για μια φρικιαστική παραδειγματική τιμωρία «κακοπληρωτών» από τους διακινητές τους ή για κάποια διαμάχη μεταξύ διακινητών.

Το δεύτερο σενάριο θέλει το έγκλημα να αφορά σε ενδοοικογενειακή διένεξη. Το τρίτο φρικιαστικό σενάριο, το οποίο έχει προκαλέσει και μεγάλο φόβο στους κατοίκους της περιοχής, είναι πως πρόκειται για έγκλημα τζιχαντιστών, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Οι απαντήσεις για το τριπλό φονικό θα αρχίσουν να δίδονται όταν γίνουν όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις για να βρεθούν άλλα στοιχεία που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του ιατροδικαστή σύμφωνα με το iefimerida.gr.