Τι πρέπει να προσέξετε για την ελληνική Black Friday 2018

375

Λίγο μετά την «αυλαία» των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ακολουθεί την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου η Black Friday 2018. Μεγάλες αλυσίδες αλλά και τοπικά καταστήματα ετοιμάζονται για την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων, που είναι φέτος στις 23 του μήνα. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων λιανεμπορίου αναμένεται και φέτος να είναι υψηλή.

Οι τρεις βασικές συμβουλές για τη Black Friday:

  1. Δείτε τις προσφορές αρκετές ημέρες πριν

Η απαραίτητη έρευνα αγοράς ξεκινάει από τις αρχές του μήνα. Ο οργανωμένος καταναλωτής αρχίζει με διαδικτυακές «βόλτες», σημειώνει τιμές για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και στήνει μεθοδικά τη λίστα ελέγχοντας τις αλλαγές των τιμών.

2. Πίστη στο budget

Τις μέρες πριν τη Black Friday 2018 θα υπάρξουν πολλές προσφορές. Μπορεί ο στόχος να είναι ένα κινητό, αλλά είναι εύκολο ο καταναλωτής να βρεθεί και με μία τηλεόραση…

«Κλειδώστε» το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε και μην παρασύρεστε.

3. Αυξημένες απαιτήσεις

Η Black Friday είναι μία φορά το χρόνο και στο εξωτερικό οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές. Κανονικό ξεπούλημα. Να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα ελληνικά καταστήματα. Σκοπός είναι να αγοράσετε όλα εκείνα που τον υπόλοιπο χρόνο είναι απαγορευτικά.

Για τη Black Friday 2018 οι αλυσίδες τεχνολογία ετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς έχουν την τιμητική τους, αλλά τα καταστήματα ρούχων, τα καλλυντικά και τα σούπερ μάρκετ θα διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο.

Ο πήχης των προσδοκιών τόσο από πλευράς καταναλωτών όσο και από πλευράς εμπόρων έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά. Μέχρι στιγμής όλοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και είναι άγνωστο εάν θα επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο η Black Friday να απλωθεί σε μία εβδομάδα.

Πηγή: newsbeast.gr