Τρόμος στο Μενίδι με τις συμμορίες κακοποιών να δρουν ανενόχλητες

1475

Απροστάτευτοι νιώθουν οι κάτοικοι με τον δήμο να κωφεύει


Σε γκέτο συμμοριών και εγκληματιών τείνει να μετατρέπει ο δήμος Αχαρνών,όπως καταγγέλλουν στο tvf.gr δημότες και καταστηματάρχες.

Πολίτες τριτοκοσμικής χώρας αισθάνονται οι κάτοικοι του Μενιδίου. Οι ίδιοι και οι περιουσίες τους γίνονται “βορά” στους θρασύτατους και αδίστακτους κακοποιούς που δρουν ανενόχλητοι στην περιοχή.

Νύχτα τρόμου έζησαν η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ και ο μικρός γιος της καθώς την ώρα που ήταν έτοιμοι να κλείσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση, 2 άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο μαγαζί. Αρχικά απείλησαν την ιδιοκτήτρια με μαχαίρι το οποίο έβαλαν στο λαιμό της και ενώ τους φώναζε “πάρτε ότι θέλετε μόνο μην χτυπήσετε το παιδί μου’’ Αυτοί πλησιάζοντας τον νεαρό γιό της τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο και το σώμα.
Με μια αστραπιαία κίνηση ο ένας από τους δύο πήγε στην ταμιακή και αφαίρεσε το συρτάρι με τις εισπράξεις της ημέρας. Στην συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί όπου τους περίμενε ο συνεργός τους, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Το tvf.gr πήγε στο μίνι μάρκετ και μίλησε με τους ιδιοκτήτες.

‘’ Ήταν η ώρα που κλείναμε το κατάστημα. Όλα έγιναν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Δεν φοβήθηκα για εμένα αλλά για το παιδί μου που τον χτυπούσαν και δεν άκουγα την φωνή του. Ούρλιαζα και τους παρακαλούσα να μην σκοτώσουν το παιδί μου”.  Τέλος η ιδιοκτήτρια είπε ότι “από εκείνο το βράδυ έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουμε υποστεί ψυχολογικό βιασμό. Μόλις πέφτει ο ήλιος τρέμουμε. Είμαστε νοικοκύρηδες και μας έκαναν να ζούμε με τον φόβο! Που είναι η πολιτεία; Ο δήμος τι κάνει; Κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς που έχουμε δώσει και την ζωή μας για την περιοχή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική τους καρέκλα!’’ δήλωσε απεγνωσμένη και με δάκρυα στα μάτια η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ.

Δεν είναι η μόνη κάτοικος και ιδιοκτήτρια επιχείρησης στην περιοχή που είναι ανάστατη καθώς ο Κ. Χ μας λέει χαρακτηριστικά “Φοβάμαι για εμένα και την οικογένεια μου. Η κόρη μου είναι μαθήτρια ακόμα και πρέπει να πηγαίνει στο φροντιστήριο. Ακόμα αυτό είναι δύσκολο. Πρέπει να κλείνω το μαγαζί μου και να την πηγαίνω εγώ γιατί φοβάμαι να την αφήσω να πάει μόνη της”.

Ανάστατη είναι η Μ. Κ  καθώς μέρα μεσημέρι μπήκαν στο σπίτι της ενώ βγήκε για λίγη ώρα να πάει να ψωνίσει κάτι. “Βγήκα να πάω να πάρω ψωμί κατά τη μια ενώ είχα το φαγητό στον φούρνο. Επέστρεψα και τι να δω; Το σπίτι ανάστατο! Τα είχαν πάρει όλα! Τηλεόραση, ένα λάπτοπ, το κινητό μου που το είχα ξεχάσει ,όλα! Είχαν μπει από την πόρτα που βγήκα εγώ της κουζίνας γιατί επιστρέφοντας την είδα ανοιχτή και νόμιζα ότι θα είναι ο γιος μου από το σχολείο” και συνέχισε “είμαι σοκαρισμένη, θα μπορούσα να ήμουν μέσα! Κατά τύχη δεν ήμουν! Ούτε εγώ ούτε κανείς μας από την οικογένεια. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε! Μόνο την ψήφο μας θέλουν και μετά μας ξεχνάνε μέχρι τις επόμενες εκλογές!”