Τρόμος στο Παλαιό Φάληρο με σπείρα ατόμων που προσποιείται τους δημοτικούς υπαλλήλους

198

Πως μπαίνουν και κλέβουν τους πολίτες

Σπείρα-τρόμος έχει απλώσει την δράση της στο Παλαιό Φάληρο. Υποδυόμενοι τους δημοτικούς υπαλλήλους, εισβάλουν σε σπίτια τρομοκρατώντας τους ενοίκους και τους ξαφρίζουν

Πολλές είναι οι καταγγελίες θυμάτων που έχουν φτάσει στον δήμο. Για αυτό το λόγο, ο δήμος έβγαλε ανακοίνωση και να ενημερώνει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι δράστες είναι πέντε, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, κυκλοφορούν με ασημί αυτοκίνητο  τις μεσημεριανές ώρες. Είναι  καλοντυμένοι και επικαλούνται ό,τι είναι δημοτικοί υπάλληλοι που διανέμουν τρόφιμα. Στην συνέχεια χρησιμοποιώντας σπρέι, εισβάλουν στα σπίτια και αρπάζουν ό,τι  πολύτιμο υπάρχει μέσα.

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι και τρομοκρατημένοι

”Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την αστυνόμευση. Τώρα έχουμε και αυτή την σπείρα να αντιμετωπίσουμε. Δεν μας βοηθάει κανένας!” δήλωσε η κα Μαρία Δ.

”Έχω κάνει το σπίτι μου φρούριο. Χτυπά η πόρτα και τρέμω να ανοίξω. Νιώθουμε απροστάτευτοι μέσα στα σπίτια μας” είπε αγανακτισμένος ο κ. Κώστας Α.

Το tvf.gr προσπάθησε  επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την δημοτική αρχή αλλά αυτό δεν στάθηκε εφικτό.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου, το οποίο και θα έπρεπε να είναι ενήμερο από τον δήμο, ο αξιωματικός υπηρεσίας μας είπε

”Δεν  έχουμε καμία ενημέρωση από τον δήμο για την συγκεκριμένη σπείρα