Βίκυ Καβαλλάρη – «Με τον Γιώργο Πατούλη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τις Αχαρνές, για την Ανατολική Αττική»

204

Σε μία λαμπρή εκδήλωση η οποία είχε μέγα πλήθος, παλμό και στιγμές συγκίνησης, η Βίκυ Καβαλλάρη ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό Νέα Αρχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 1.500 πολίτες, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Στέλιος Πέτσας, ο βουλευτής Ανατ. Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, η πρόεδρος ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, Βανίτα Σωφρόνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών Ευρώπη Κοσμίδη, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπυρίδων Κίντζιος, οι πολιτευτές της ΝΔ, Κατερίνα Κατσανδρή και Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου ενώ το παρών έδωσαν, επίσης, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής. Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου ξεκίνησε με την ανάγνωση επιστολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Ανθίμου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

“Έμαθα να αγωνίζομαι και να φέρνω αποτέλεσμα.”

“Θα κάνω μια ομιλία καρδιάς. Θα τα πω όπως τα αισθάνομαι, όπως βγαίνουν από μέσα μου. Είμαι γέννημα θρέμμα Μενιδιάτισσα. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα και από εδώ ξεκίνησα το όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι της ζωής. Εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου! Σήμερα, ξεκινά ο αγώνας μου, σ ένα κλίμα γιορτής, μετά και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που μας γέμισαν περηφάνια και αισιοδοξία τόνισε, στο ξεκίνημα της ομιλίας της», η Βίκυ Καβαλλάρη.

«Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν προέρχομαι από κάποια επιφανή πολιτική οικογένεια.Αυτό που έχω να προβάλλω, αντί άλλων, είναι 27 χρόνια συνεχούς, αδιάκοπης και καθημερινής άσκησης της δικηγορίας. Άλλα τόσα χρόνια υπηρετώ με σεβασμό και αγάπη τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας. Έμαθα να αγωνίζομαι και να φέρνω αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνω» προσέθεσε.

”Μόνη μου δύναμη είστε εσείς. “