Βίντεο ντοκουμέντο με χτύπημα τσαντάκηδων – Η γυναίκα αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος (BINTEO)

152

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα για απόπειρα αρπαγής τσάντας από πεζή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν δύο 38χρονους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και ληστεία

 

Οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν 68χρονη και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, με άσκηση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα της.

Όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι συλληφθέντες, από τις αρχές Απριλίου, διέπραξαν πέντε αρπαγές τσαντών στο κέντρο πόλης.

Το βίντεο ντοκουμέντο με τους τσαντάκηδες

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε το χτύπημα των τσαντάκηδων. Στο βίντεο ντοκουμέντο, τους βλέπουμε να έχουν ανέβει στο πεζοδρόμιο με τη μηχανή τους.

Η άτυχη γριούλα που περπατάει μπροστά δεν τους έχει αντιληφθεί. Κοιτάει μια βιτρίνα και τη στιγμή εκείνη, οι τσαντάκηδες επιταχύνουν.

Ο ένας προσπαθεί να βουτήξει την τσάντα της, αλλά η 68χρονη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Τη σέρνουν για 10 μέτρα, αλλά η γυναίκα καταφέρνει να κρατήσει την τσάντα της.