Βόλος: Τα δάκρυα του επίδοξου κλέφτη και η απάντηση των δικαστών – Η ατυχία και το αμαρτωλό παρελθόν!

26

Ο Βόλος συζητάει τη σχετική υπόθεση που κατέληξε στα δικαστήρια. Τα δάκρυα του κατηγορούμενου και η γρήγορη απάντηση των δικαστών…

«Ζητώ συγγνώμη. Δεν θα το επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου. Δεν θα το ξανακάνω» έλεγε στους δικαστές ο 50χρονος επίδοξος κλέφτης. Κλαίγοντας παρακαλούσε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου  να του δώσει μία ευκαιρία και να μην τον καταδικάσει για απόπειρα κλοπής.

Ο 50χρονος συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα (12-02-2018) έξω από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Βόλο να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο.

Πριν από λίγο ίχε διαρρήξει το πρακτορείο, όμως δεν είχε προλάβει να κλέψει αντικείμενα, καθώς έγινε αντιληπτός και άμεσα ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές με παρόμοιες πράξεις. Η δικαιολογία που επικαλέστηκε ο αδερφός του εξεταζόμενος ως μάρτυρας, ότι ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έπεισε το Αυτόφωρο.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Το δικαστήριο προέτρεψε τον κατηγορούμενο να μη συγκινείται, ζητώντας του να θυμηθεί αν στο παρελθόν έχει κλέψει περισσότερες από τριάντα φορές ή όχι.

Το Αυτόφωρο καταδίκασε τον 50χρονο με ποινή φυλάκισης τριών μηνών μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Του έδωσε τη δυνατότητα να πληρώσει την ποινή με μηνιαίες δόσεις εντός του διαστήματος των επόμενων δύο ετών, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η πληρωμή έστω μίας δόσης, τότε θα πάει στη φυλακή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg