XAMΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!! Τσιμτσιλή-Σπυροπούλου κόντεψαν να πιαστούν ‘μαλλί με μαλλί’!!!

81

Η κατάσταση θυμίζει… Σιβηρία. Οι δυο παρουσιάστριες θα επιμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τέλους.

Πανικός στα παρασκήνια. Η κόντρα ανάμεσα σε δυο κορυφαίες παρουσιάστριες φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά φουντώνει ξανά με απρόβλεπτες εξελίξεις. Η κόντρα τους ξεκίνησε από έναν άντρα! Τώρα αναμένεται μάχη μέχρι εσχάτων για μια εκπομπή, αφού καμία από τις δυο δεν δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Το στούντιο έχει πάρει φωτιά και το “ξύλο” ανάμεσα στις δυο τους είναι το βασικό θέμα συζήτησης!

Μπορεί η σεζόν στην ελληνική τηλεόραση να ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους σταρ της TV να έχουν ξεκινήσει τις ζυμώσεις για τη νέα περίοδο, αναζητώντας καλύτερα νούμερα και μεγαλύτερη προβολή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, όμως η δική της επιθυμία “πέφτει πάνω” στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αποτέλεσμα η τελευταία να γίνει έξαλλη και να ζητήσει εξηγήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σπυροπούλου πριν από λίγο καιρό είχε συνάντηση με κορυφαία στελέχη του ALPHA όπου εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μια επιθυμία που δεν είναι τωρινή, αλλά υπάρχει στο μυαλό της τουλάχιστον από το τέλος της περασμένης σεζόν. Τότε αποφάσισε να κάνει υπομονή για να τελειώσει και αυτή η χρονιά, όμως πλέον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει καθημερινή εκπομπή, αφού θεωρεί ότι το αξίζει.

 

Της ζήτησε το λόγο

Μάλιστα η Κωνσταντίνα πιστεύει ότι το πρωινό της πάει πολύ, αλλά εκεί υπάρχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία τα πάει εξαιρετικά με το “Happy Day”. Οι άνθρωποι του καναλιού απέφυγαν να δώσουν οριστική απάντηση αφού άλλωστε ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς, όμως τα νέα δεν άργησαν όχι μόνο να μαθευτούν αλλά και να φτάσουν στα αυτιά της Τσιμτσιλή. Η τελευταία όπως ήταν επόμενο, δεν το χάρηκε καθόλου, αφού δεν θέλει να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο. Ενοχλήθηκε από τη στάση της Σπυροπούλου και μάλιστα φρόντισε να της το δείξει, όταν ήρθαν τετ-α-τετ στους διαδρόμους του καναλιού. Η Σταματίνα της ζήτησε το λόγο, την ώρα που η Σπυροπούλου απαντούσε ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί της και δεν ήθελε να τη θίξει ως επαγγελματία. Η ένταση ήταν πάντως ολοφάνερη και οι δυο τους με κόπο προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Ο πάγος ανάμεσά τους είναι πλέον τεράστιος και δεν προβλέπεται να λιώνει. Άλλωστε οι δυο τους έχουν πρηγούμενα όταν η Σπυροπούλου πριν από δυο χρόνια είχε “κλέψει” από την Τσιμτσιλή τον Νίκο Αναδιώτη προκαλώντας την έκρηξη και τα “καρφιά” της Σταματίνας. Τώρα η μάχη είναι ακόμη πιο ισχυρή και όλοι αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Κάποιοι λένε ότι ίσως βρεθεί συμβιβαστική λύση και η Σπυροπούλου αναλάβει εκπομπή μετά την Τσιμτσιλή και πριν τη Μενεγάκη. Βέβαια μέχρι τη νέα σεζόν υπάρχει ακόμη χρόνος που ίσως φέρει κι άλλες ανατροπές.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   athensmagazine.gr