Ξανθιά η Κορινθίου στη«Νεράιδα και το Παλικάρι»

576

Γυρίσματα για το σπότ της θεατρικής παράστασης στην Κρήτη

Αναβίωσε στα Χανιά ένας μεγάλος έρωτας! «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» αναστάτωσαν το λιμάνι  και  η νέα Κατερινιώ ( Μαρία Κορινθίου) με τον Μανούσο της  (Παναγιώτης Πετράκης)… παντρεύτηκαν, με «κουμπάρο»τον σκηνοθέτη  Γιώργο Βάλαρη.

«Κάηκε το πελεκούδι» στο λιμάνι των Χανίων καθώς ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης που υπογράφει και τη θεατρική διασκευή από την παλιά ελληνική ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», έκανε γυρίσματα για το σποτ.

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Μπρόντγουεη στις 27 του μηνός και για τις ανάγκες του ρόλου η μελαχρινή «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι» -όπως την αποκαλούν-Μαρία Κορινθίου έγινε κατάξανθη!

Ο σκηνοθέτης  Γιώργος Βάλαρης επέλεξε η ηθοποιός, να κρατήσει  το  ίδιο χρώμα των μαλλιών της μεγάλης σταρ  Αλίκης Βουγιουκλάκη που σφράγισε με την ερμηνεία της τον συγκεκριμένο ρόλο, όταν παίχτηκε η ταινία τα Χριστούγεννα του 1969. Δίπλα της  ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ , στο ρόλο του ερωτοχτυπημένου Μανούσου, που τώρα ερμηνεύει ο Παναγιώτης Πετράκης.

Ένας έρωτας που τότε είχε περάσει από τη ζωή στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε μια ταινία που άφησε εποχή, με τους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες να φέρνουν τα πάνω κάτω στην Κρήτη.

Τελικά ο Μανούσος (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) και  η Κατερινιώ (Αλίκη Βουγιουκλάκη) με την αγάπη τους τα κατάφεραν! Τι κι αν ο Σκανδαλάκης (Σπύρος Καλογήρου) προσπάθησε να σταματήσει τον γάμο;Τα ίδια έκανε  εδώ και ο Πέτρος Ξεκούκης ο οποίος  δεν γλίτωσε το μπάνιο στη θάλασσα, όπως το θέλει το σενάριο στο φινάλε της ταινίας.

Ο νέος Σκανδαλάκης (Πέτρος Ξεκούκης) με τον Νίκο Ζωϊδάκη

Πάντως υπό τους ήχους της λύρας και των τραγουδιών του Νίκου Ζωιδάκη που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση, το γλέντι άναψε στον προβλήτα στο παλιό λιμάνι όπου έγινε ο γάμος της Νεράιδας με το Παλικάρι. Οι δυό τους φάνηκε ότι έχουν καλή χημεία καθώς συνεργάστηκαν και στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες»

Μάλιστα όπως  μας  είπε ο Παναγιώτης Πετράκης «Η Μαρία είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα και μια εξαιρετική ηθοποιός. Είναι πολύ ωραίο που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά γιατί στις «Γοργόνες και Μάγκες είχαμε μόνο μια σκηνή μαζί»