Αχαρναϊκός Μαραθώνιος Αγάπης 2020 – Όλοι μαζί μπορούμε!

2408

Ο όμιλος Focus Media Group σκεπτόμενος και αφουγκραζόμενος τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε ως κοινωνία αλλά και με τις ημέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν διοργανώνει ‘’μαραθώνιο’’ αγάπης και αλληλεγγύης προς οικογένειες του δήμου Αχαρνών που το έχουν ανάγκη αλλά και με παράλληλο στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Ο μαραθώνιος θα τρέχει καθ’ όλη την διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου με πολλές εκπομπές και θα κορυφωθεί στις 23 Δεκεμβρίου με μια ζωντανή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή (αν το επιτρέπουν οι συνθήκες ) στο ραδιοφωνικό ή TV studio του  Focus Media Group. Ο ‘’μαραθώνιος αγάπης’’ ξεκίνησε σε συνεργασία  με: Την ομάδα ‘’Εθελοντές  Αχαρνών – Θρακομακεδόνων’’ την ομάδα ‘’Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού’’ , το ‘’Αρχελάου Θέατρο’’, την ενορία του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αχαρνών και ευελπιστούμε να ενταχθούν και άλλοι φορείς , τοπικοί σύλλογοι, ομάδες κλπ .

ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικές ή μη συσκευές αλλά και δωροεπιταγές αξίας 2 – 5 – 10 €  που θα εξαργυρωθούν αποκλειστικά στην αγορά των Αχαρνών. Το σύνολο των δωρεών θα δοθεί μέσω της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αχαρνών σε οικογένειες που αποδεδειγμένα το έχουν ανάγκη σε όλο τον Δήμο Αχαρνών.

Όσο αφορά τις δωροεπιταγές ισχύει το εξής : οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν κατ’ επιλογή τους  , θα έχουν στην διάθεση σους ένα μπλοκ αριθμημένων δωροεπιταγών όπου οι πελάτες τους και όχι μόνο , θα μπορούν να προαγοράζουν ( σε αξία ) προϊόντα της επιχείρησης . Οι δωροεπιταγές θα δοθούν σε αντίστοιχες οικογένειες που το έχουν ανάγκη . Οι επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν είναι ΕΔΩ 

Κάθε προσφορά , επώνυμη η ανώνυμη θα ανακοινώνεται από τα επίσημα site της Focus καθώς και στις ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές .

Φυσικά εάν το επιθυμείτε μπορεί να γίνεται επώνυμη αναφορά της εκάστοτε προσφοράς  χωρίς να δίνεται στην δημοσιότητα  ο αριθμός, ή αξία ή το είδος που δωρίσατε .

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών θα γίνει σε επιλεγμένα (κατανεμημένα σε όλο τον Δήμο) σημεία  ( γραφεία συλλόγων – Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου κλπ ) . Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από 14 Δεκεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2020 . Στο επίσημο site της Focus θα είναι αναρτημένα, μετά τις 12 Δεκεμβρίου, τα συγκεκριμένα σημεία καθώς και οι ημέρες και ώρες συγκέντρωσης .

Αν είστε επιχείρηση και θέλετε να συμμετέχετε στον Αχαρναϊκό Μαραθώνιο Αγάπης  πατήστε εδώ.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 28 36 758

E-mail: press@tvf.gr

Μήνυμα στις σελίδες μας στο Facebook: focus web tv και focus στις Αχαρνές

 

 

.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here