Αχαρνές: ‘’Ασανσέρ ταλαιπωρίας’’ στον σταθμό ΣΚΑ Μενιδίου

981

Αγανακτισμένοι οι επιβάτες του Προαστιακού

Εικόνες μιας άλλης εποχής παρουσιάζει ο σταθμός  ΣΚΑ του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι ανελκυστήρες και στις δύο αποβάθρες, βρίσκονται εκτός λειτουργίας από το καλοκαίρι.

Ο ανελκυστήρας στον ΣΚΑ δεν λειτουργεί

Αγανακτισμένοι  είναι οι πολίτες που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους, τον σταθμό ΣΚΑ του δήμου Αχαρνών. Οι δύο ανελκυστήρες που βρίσκονται στις αποβάθρες είναι για μήνες εκτός λειτουργίας. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο για τους ηλικιωμένους και ειδικά για τα ΑΜΕΑ. Για να φτάσει κανείς στις δύο αποβάθρες θα πρέπει να ανέβει και να κατέβει τα πολλά σκαλιά που υπάρχουν. Φυσικά για όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, η κατάσταση είναι απελπιστική! Οι ειδικές ράμπες μετακίνησης που θα έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί, δεν υπάρχουν.

Εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες και ο δεύτερος ανελκυστήρας

Το tvf.gr βρέθηκε στο σημείο και μίλησε με τους πολίτες για το πρόβλημα.’’Εδώ και ένα μήνα οι ανελκυστήρες δεν δουλεύουν. Δεν μπορώ να ανέβω όλα αυτά τα σκαλιά με ψώνια στα χέρια και ειδικά με βαλίτσες’’ είπε ο Γιώργος Π.

Σκάλες-μαρτύριο για τους επιβάτες

«Κάθε μέρα χρησιμοποιώ τον προαστιακό αλλά έχω πρόβλημα να μεταφέρω το βρεφικό καροτσάκι με το μωρό μου. Πώς να ανέβω και να κατέβω όλες αυτές τις σκάλες» δήλωσε με αγανάκτηση η Ελένη Κ.

Το tvf.gr προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά δεν στάθηκε εφικτό να βρει κάποιον υπεύθυνο.