Άκρως εκτεθειμένος ο δήμαρχος Αχαρνών με τις διθυραμβικές δηλώσεις του

717

Σύγχυση μεταξύ δημάρχου και αντιδημάρχου

Με αφορμή το ρεπορτάζ του tvf.gr, για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει το πολυδιαφημισμένο έργο της Δημοτικής Αρχής για την Λεωφόρο Ιωνίας, ο Δήμος Αχαρνών απάντησε μέσω δελτίου τύπου του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Πολυμενέα Θ. Παναγιώτη.

Παρότι ο Δήμος Αχαρνών μέσω του δημάρχουΙωάννη Κασσαβού διατυμπάνιζε ότι παρέδωσαν την ασφαλή και σύγχρονη (σ.σ μόνο στα λόγια) Λεωφόρο Ιωνίας, μετά το ρεπορτάζ του tvf.gr, φαίνεται πως επικρατεί αλαλούμ εντός της Δημοτικής Αρχής.

Ένα έργο το οποίο ο κ. Κασσαβός μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον Αύγουστο του 2018, παρουσίαζε ως ολοκληρωμένο.

Ιδού η επιβεβαίωση του tvf.gr από τον ίδιο τον δήμαρχο

Αναγνωρίζουμε το έργο αλλά αναρωτιόμαστε γιατί χρειάζεται ένας ολόκληρος χρόνος για την ολοκλήρωση του.  Μπορεί ο δήμαρχος Ιωάννης Κασσαβός να ισχυρίζεται ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί η αλήθεια όμως ήρθε δια στόματος του αντιδημάρχου τεχνικών υποδομών Παναγιώτη Πολυμενέα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου τα έργα θα ολοκληρωθούν ούτε λίγο ούτε πολύ τον Ιούλιο του 2019, δηλαδή μετά τις εκλογές.

 Δείτε  το δελτίο τύπου

Δείτε το ρεπορτάζ που ταρακούνησε τα νερά