Χάος στη Συγγρού – Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω έργων!

67

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Συγγρού έχει μετατραπεί σε ένα… απέραντο πάρκινγκ καθώς (πέρα από την ώρα αιχμής και την έτσι κι αλλιώς αυξημένη κίνηση) ξεκίνησαν από σήμερα (04.06.2019) και έργα στο τμήμα από τη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι και την Φραντζή.

Το κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού έρχεται μόλις λίγες μέρες από το βράδυ ταλαιπωρίας που πέρασαν την περασμένη Παρασκευή αλλά και το πρωί του Σαββάτου, όταν χιλιάδες οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην παραλιακή εξαιτίας κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λόγω εκτέλεσης έργων.

Τα έργα σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί θα διαρκέσουν 15 μέρες.

Όπως έχει ανακοινώσει η περιφέρεια Αττικής: «Στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίαςτων οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λ. Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αιτία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι τα έργα αποκατάστασης βλαβών στην άσφαλτο.

Η περιφέρεια παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν».