Δραματική έκκληση για βοήθεια κάνει μια πενταμελής οικογένεια από το Μενίδι!

99

Η ζωή και η πολιτεία τους έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο. Η κυρία Σοφία ζει με τον άνδρα της και τα 3 ανήλικα παιδιά τους σε ένα φτωχικό σπίτι της οδού Πρέσπας στην πόλη των Αχαρνών. Άνεργοι και οι δύο, προσπαθούν με αξιοπρέπεια να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και απευθύνουν έκκληση στην πολιτεία αλλά και σε όποιον μπορεί να τους βοηθήσει!


Οι οικογένεια ζει με τον φόβο η ΔΕΗ από μέρα σε μέρα να διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς που έχουν συσσωρευτεί. Παράλληλα η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να μείνει και χωρίς σπίτι, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν και τα ενοίκια του σπιτιού.

Ο σύζυγος της κυρίας Σοφίας, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή είναι ανήμπορος να εργασθεί αλλά δεν το βάζει κάτω. Γυρίζει όλη μέρα στους δρόμους συγκεντρώνοντας άχρηστα για κάποιους αντικείμενα, πολύτιμα όμως για εκείνον.

Τα τρία ανήλικα αγόρια της οικογένειας, πηγαίνουν σχολείο και είναι πολλές οι φορές που αισθάνονται άσχημα μπροστά στους συμμαθητές τους.

Μοναδική βοήθεια τους η Εκκλησία, που τους δίνει ένα πιάτο φαγητό και κάποιοι γείτονες.

Η μητέρα μιλώντας στο tvf , ζητάει από όποιον μπορεί, να βοηθήσει με κάθε τρόπο την οικογένεια της. Το καλύτερο θα ήταν μια δουλειά, οτιδήποτε, για να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Η κυρία Σοφία έδωσε και το τηλέφωνό της ώστε όποιος θέλει και μπορεί, να επικοινωνήσει μαζί της και να την βοηθήσει. Το τηλέφωνό της είναι 6946569793