Έκτακτο Στην αντεπίθεση περνάει ο Κοτζιάς- Σκληρή απάντηση Τσίπρα

85

«Δεν θα ανεχτώ από εδώ και στο εξής καμία προσωπική στρατηγική στην πολιτική της χώρας»

Απόλυτος και κάθετος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός στις έκτακτες δηλώσεις του ύστερα από την αποδοχή της παραίτησης Κοτζιά. Έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονταν κάποια στελέχη του να- κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης στον κ. Κοτζιά- ότι την πολιτική της χώρας την χαραζει αποκλειστικά ο ίδιος. « δεν θα ανεχτώ από εδώ και στο εξής καμιά διγλωσσία από οποιονδήποτε και καμιά προσωπική στρατηγική στην εθνική προσπάθεια της χωράς. Ταυτόχρονα δεν θα ανεχτώ συνειδητά ή ασυνείδητα –εν προκειμένω ασυνείδητα- να διαταράξει την ομαλή πορεία της χώρας στην έξοδο από την κρίση και από τα μνημόνια που έχουν ταλαιπωρήσει τον ελληνικό λαό τα τελευταία 8 χρονιά.»
Από την μεριά του ο κ. Κοτζιάς πριν λίγη ώρα… άναψε το φιτίλι γράφοντας στα social media του ” Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο ΠΘ και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος»

Αυτές οι βολές προς κάθε κατεύθυνση, έκαναν τον Πρωθυπουργό να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως το θέμα δεν έχει κλείσει εδώ…