Γνωστός τραγουδιστής ταλαιπωρήθηκε από κρίσεις πανικού

756

“Εφιάλτης μου είχαν γίνει οι κρίσεις πανικού” εξομολογείται ο Χάρης Ακριτίδης

Κοντά στην τρέλα έφθασε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής λόγω των κρίσεων πανικού που αντιμετώπιζε. Πριν από πέντε χρόνια ένα δύσκολο οικογενειακό περιστατικό τον έφερε αντιμέτωπο με την ψυχική νόσο και σήμερα έχοντας θεραπευτεί μιλά για τη δύσκολη μάχη που έδωσε.

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες ώρες που έζησε: «Μην φοβάστε, καταπολεμείται. Μην ντρέπεστε. Μιλήστε για να βοηθηθείτε. Η ασθένεια όσο την κρύβεις μέσα σου γιγαντώνεται. Όταν την συζητάς με κάποιον ειδικό αποδυναμώνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso .

Για τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, όλα ξεκίνησαν όταν αρρώστησε ο πατέρας του. «Μέσα στο νοσοκομείο όπου είχα πάει να τον δω, είχα τάσεις φυγής… Σαν να με έπνιγε ο χώρος. Ξέσπαγα σε κλάματα με λυγμούς. Φόβος άγνωστος και θλίψη ήταν τα πρώτα συναισθήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Τελικά, όμως, τα δύσκολα πέρασαν και τώρα πια έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο μπορεί και μιλά ανοιχτά για όλα όσα έζησε, προσπαθώντας με αυτή του την κίνηση να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που υποφέρουν από αντίστοιχο πρόβλημα