Η οικογένεια Μαρτίνου μέσω χορηγίας δίπλα στους σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Αχαρνών

243

Η οικογένεια Μαρτίνου μέσω της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για ακόμα μια φορά βρέθηκε έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία των Αχαρνών όπως άλλωστε το έχει πράξει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν

Αυτή την φορά η εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ προσέφερε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αχαρνών και συγκεκριμένα στα τμήματα «Προπονητών Αθλημάτων» και «Βοηθών Φυσικοθεραπείας» υποστηρικτικά υλικά τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για τη σωστή εργαστηριακή προετοιμασία των σπουδαστών.

Πιο αναλυτικά η χορηγία αφορά σε μπάλες, πολυμηχάνημα εκγύμνασης, βαράκια, πρόπλασμα πρώτων βοηθειών και εκπαιδευτικό απινιδωτή, όπως και όλα τα συνοδευτικά υποστηρικτικά υλικά.

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Αχαρνών Ρόδω Πυροβολάκη, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι σπουδαστές, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, για την εν λόγω χορηγία.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΔΙΕΚ Αχαρνών:

”Εκ μέρους του διοικητικού και διδακτικού προσωπικού, μα κυρίως των 550 σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ Αχαρνών θα θέλαμε εκ βάθους καρδίας να εκφράσουμε και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και το διοικητικό της συμβούλιο, προεξάρχουσας της προέδρου του κας Μ. Μαρτίνου και του ταμία κ. Αθ. Μαρτίνου, για την πολύτιμη συνδρομή τους στην παροχή της κράτιστης επαγγελματικής κατάρτισης στο ΔΙΕΚ μας και κυρίως στην ειδικότητα των «Προπονητών Αθλημάτων».

Η ευγενικότατη χορηγία σε μπάλες, πολυμηχάνημα εκγύμνασης, βαράκια, πρόπλασμα πρώτων βοηθειών και εκπαιδευτικό απινιδωτή, όπως και όλα τα συνοδευτικά υποστηρικτικά υλικά της χορηγίας είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή εργαστηριακή προετοιμασία των σπουδαστών της ειδικότητας «Προπονητών Αθλημάτων» και «Βοηθών Φυσικοθεραπείας», ανάγοντας το  Δημόσιο ΙΕΚ Αχαρνών σε κέντρο αριστείας στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης για όλη την Ανατολική Αττική και όχι μόνον. Πρόκειται για την πιο ευκρινή δήλωση εμπιστοσύνης προς το ΔΙΕΚ μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε πιο αποδοτικά το έργο μας.

Εκφράζουμε λοιπόν και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την εν λόγω χορηγία, καθώς είναι η αρχή  για τη δημιουργία σύγχρονου γυμναστηρίου εντός των εγκαταστάσεων του ΔΙΕΚ Αχαρνών, με την ελπίδα σύντομα να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ δια ζώσης και παρουσία των σπουδαστών και των εκπαιδευτών τους.”

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Αχαρνών, Ρόδω Πυροβολάκη