Τραγωδία – Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών

55

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών στην Αλεξανδρούπολη εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πυροσβέστης πνίγηκε όταν παρασύρθηκε απ’ τα νερά στον οικισμό Απαλός του δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τη διάρκεια επιχείρησης απεγκλωβισμού 21 μαθητών του νηπιαγωγείου της περιοχής που έχουν εγκλωβιστεί λόγω της βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, ο άτυχος πυροσβέστης έχει εντοπιστεί νεκρός, ενώ συνάδελφός του είναι τραυματισμένος.

ο 46χρονος πυροσβέστης, δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν και οδηγός, καθώς το όχημα είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα πιο πέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Όλο το σώμα της πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των μαθητών βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως σημειώνουν τα τοπικά ΜΜΕ, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που το νηπιαγωγείο αυτό πλημμυρίζει, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μικρών παιδιών.

Πηγή: e-evros.gr