Κώστας Γεωργουσόπουλος: ‘’Κινδυνεύω να πάω φυλακή’’

506

Η εφορία έχει κάνει κατάσχεση στον λογαριασμό του για χρέη

Ο γνωστός θεατρικός κριτικός, έδωσε συνέντευξη τύπου, για την κατάσταση που βιώνει, λόγω των χρεών του θεατρικού Μουσείου, του οποίου είναι πρόεδρος

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος τον περασμένο μήνα έμεινε για ώρες στο κρατητήριο, μετά από δίκη που αφορούσε τα χρέη προς το Δημόσιο, του κλειστού εδώ και καιρό Θεατρικού Μουσείου.

Καθώς έχει μπροστά του πέντε ακόμα δίκες, σε συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Μουσούρη, ζήτησε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της. Το σύνολο των χρεών του Θεατρικού Μουσείου ξεπερνά το 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

‘’Κινδυνεύω να φυλακιστώ για χρέη που δεν είναι δικά μου. Στις 9 Νοεμβρίου είναι το επόμενο δικαστήριο. Τα χρήματα αυτά δεν τα οφείλω ούτε εγώ ούτε τα μέλη του Δ.Σ. Γίνεται αμέσως κατάσχεση οποιασδήποτε κατάθεσης στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Παίρνω μόνο το ακατάσχετο των 1.100 ευρώ και ακόμη πληρώνω δάνειο 600 ευρώ κάθε μήνα για τα νοσήλια της συζύγου μου. Φοβάμαι, πραγματικά, ότι θα πάω φυλακή αφού δεν θα έχω τη δυνατότητα να ανταποκριθώ’’ είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, σύμφωνα με το iefimerida.gr.