Θα τα χάσετε : Κροκέτες κρεμμυδιού με μπέικον (Συνταγή – Εκτέλεση)

159

Μπορεί να μην είστε φαν του κρεμμυδιού, αλλά σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτές τις κροκέτες!

Κροκέτες κρεμμυδιού με μπέικον (Συνταγή – Εκτέλεση)

Υλικά:

1 φάκελο κρεμμυδόσουπα.

2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά.

300 γρ φρυγανιά τριμμένη.

4 αυγά χτυπημένα με 100 ml γάλα.

Λίγο αλεύρι.

250 γρ.τυρί σε κρέμα.

100 γρ.μπέικον ψιλοκομμένο.

300 ml ηλιέλαιο.

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το περιεχόμενο του φακέλου της κρεμμυδόσουπας, το μπέικον και το τυρί σε κρέμα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄.

2. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε από τη μια πλευρά τους χαράζοντάς τα.

3. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε νερό και αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε έως ότου μαραθούν.

4. Βγάζουμε τα κρεμμύδια από το βραστό νερό και τα τοποθετούμε σε μπολ με κρύο νερό και παγάκια.

Ξεχωρίζουμε το περίβλημα τους προσέχοντας να μην τα σπάσουμε και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

5. Γεμίζουμε με το μείγμα σφικτά ρολάροντας το κάθε ένα περίβλημα από την εσωτερική του πλευρά.

6. Αλευρώνουμε την κάθε κροκέτα, την βουτάμε στα αυγά και την πανάρουμε στη φρυγανιά.

7. Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο.

Πηγή:knorr.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here