Κυβερνούν πολιτικά αδίστακτοι άνθρωποι. Ζητάμε Εκλογές Εδώ και Τώρα!

754

Μπήκαμε ανεπίσημα σε προεκλογική περίοδο. Μια περίοδο που θέλουν να την εμφανίζουν μακρινή, αλλά επειδή το μόρφωμα που κυβερνά την χώρα μας είναι πολιτικά αδίστακτο, προσωπικά είμαι βέβαιος πως οι Εθνικές εκλογές δεν θα αργήσουν και σίγουρα θα γίνουν νωρίτερα από την λήξη της τετραετίας. Δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο σε μια χώρα που ο λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Εμφάνισαν από τον Αύγουστο το τέλος των μνημονίων για την Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως υπέγραψαν την καταδίκη μας για δεκαετίες. Η «τρόϊκα» είναι παρούσα επιβάλλοντας τις θέσεις του ΔΝΤ και της ΕΕ. Καμία απόφαση της πατρίδας μας δεν μπορεί να υλοποιηθεί άνευ της εγκρίσεως των «θεσμών» και αυτό έχει περίτρανα φανεί όλο το τελευταίο διάστημα με το θέμα των συντάξεων και όχι μόνο.

Με απλά λόγια η κυβέρνηση της πολιτικής προδοσίας που ταλανίζει την χώρα εδώ και μερικά χρόνια, δεν κυβερνά, πληρώνεται από τον λαό μας για να εξουσιάζουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Είμαστε υποδουλωμένοι με την υπογραφή και των δύο συνεταίρων αυτής της κυβέρνησης. Φτωχοποίησαν μέσα λίγα χρόνια τον λαό, ξεπούλησαν έναν παρά τον Δημόσιο πλούτο, περνούν την Δημόσια περιουσία σε ξένα χέρια, υπέγραψαν και υπογράφουν τα πάντα με μόνο σκοπό την παραμονή τους, όσο ακόμα αντέχουν, στην εξουσία. Δεν λογάριασαν την βούληση του Ελληνικού λαού ούτε στα οικονομικά θέματα, δυστυχώς ούτε και στα Εθνικά.

Ως πιστά όργανα των ξένων δεν δίστασαν να σχεδιάσουν την πώληση της Ελληνικής μας Μακεδονίας και μάλιστα χωρίς Δημοψήφισμα. Πέρασαν νόμους αντίθετους από την Ελληνική κουλτούρα, προωθούν μια Ελλάδα υποχείριο της αθείας και της κατοχής σε κάθε της μορφή. Συνεργάστηκαν με μόνο κίνητρο την κατάληψη της εξουσίας, κάθισαν αναπαυτικά στις καρέκλες τους και ασκούν πολιτική καταδυναστευτική, Ιστορικά προδοτική, ενάντια στα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Ζούμε την χειρότερη πολιτικά περίοδο από την μεταπολίτευση. Βιώνουμε πολιτικές «Σταλινικές», πολιτικές που δεν είχαν και έχουν την έγκριση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Η Ελλάδα τελμάτωσε και μαζί της ο λαός μας. Καταδίκασαν την χώρα σε πλήρη σήψη. Έφεραν τα πεζοδρόμια και τους καταληψίες στα κέντρα αποφάσεων. Η Πατρίδα μας μέσα σε ελάχιστα χρόνια μετατράπηκε σε μια μεγάλη φυλακή ψυχών.

Πρόσφατα ζήσαμε την καταστροφική φωτιά στη Νέα Μάκρη και από τις 23 Ιουλίου έως και σήμερα οι πυρόπληκτοι παραμένουν άστεγοι. Οι Δωρεές και τα χρήματα που έχουν ήδη μαζευτεί, θα έπρεπε να έχουν δοθεί ώστε να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση της περιοχής. Παρόλα αυτά όλα είναι ακριβώς όπως τα άφησε η φωτιά. Τα αθώα θύματα που κάηκαν δεν έχουν βρει ανάπαυση. Κανείς δεν τιμωρήθηκε για την κακή διαχείριση της κρίσης, η κυβέρνηση σα να μην θάφτηκαν κάτω από τις στάχτες ψυχές σφυρίζει ακόμα και σήμερα αδιάφορα.

Αυτή είναι μια ελάχιστη καταγραφή της σημερινής κατάστασης. Η μόνη έξοδος από την κρίση που ζούμε σε κάθε επίπεδο, είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Τον λόγο να πάρει ο λαός με την ψήφο του και να τελειώσει αυτή η περίοδος εξαθλίωσης Οικονομικά – Κοινωνικά και Εθνικά. Ο λαός ζητάει εκλογές κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένε. Ακούτε την βροντερή φωνή που ακούγεται από κάθε σημείο της Ελλάδας; ή η καρέκλα έχει γίνει ένα με τα οπίσθια σας και δύσκολα μπορείτε να την αποχωριστείτε;

Οι εκλογές αυτές θα είναι πολωτικές. Δύσκολα οι πολιτικά πεινασμένοι της κωλοτούμπας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα συνειδητοποιήσουν πως τέλειωσαν και θα γυρίσουν στην ανυπαρξία τους. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι και να τους στείλουμε στα πραγματικά χρονοντούλαπα της Ιστορίας. Αυτή η περίοδος πρέπει όσο τον δυνατόν συντομότερα να τελειώσει και η χώρα να αλλάξει σελίδα. Η Ελλάδα να επιστρέψει στους Έλληνες.  Και αυτό θα γίνει πράξη μόνο με Πατριώτες χωρίς τα χρωματικά σύνδρομα του παρελθόντος.

Σύνθημα μας: Εκλογές Εδώ και Τώρα.

Θωμάς Κονσολάκης (Γέροντας Ιλαρίων)

Διευθυντής Τύπου και Ενημέρωσης FOCUS MEDIA GROUP

(Από τον Οκτώβριο όλα μου τα άρθρα μόνο εδώ. Στο μεγαλύτερο PORTAL στην Ελλάδα).