ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ενάντια στον καρκίνο του μαστού

274

Εκδήλωση  για την αγορά υπερηχογράφου  που θα σώσει ζωές!

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» στέλνουν μήνυμα αγάπης καθώς αγωνίζονται για να αγοράσουν έναν υπερηχογράφο που θα σώσει ζωές!  

Σ’ ένα ταξίδι ομορφιάς θα μας παρασύρει ο Οίκος Υψηλής Ραπτικής Τρανούλη, βοηθώντας τον Σύλλογο Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε έναν ιερό σκοπό.Να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να αγοραστεί ένας υπερηχογράφος μαστού, τον οποίο θα δωρίσουν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας. Έτσι την Τετάρτη  31 Οκτωβρίου , στις  18.30  στο Γκόλφ της Γλυφάδας, με μια συμμετοχή 15 ευρώ ανά άτομο, μπορείτε να σώσετε μια ζωή! H Focus Media Group με χαρά θα είναι στους χορηγούς επικοινωνίας, σε μια τόσο ευαίσθητη και ανθρώπινη εκδήλωση.

Παρουσιάστρια  θα είναι  η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο τενόρος  Ευάγγελος Γιαμούρης. Επίσης θα συμμετέχει η Χορωδία του Ωδείου του Δήμου Γλυφάδας και θα τραγουδήσει ο Δημήτρης Κορίλλης.

Mετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση με εδέσματα και ποτό που θα συμπληρώσει μια βραδιά γεμάτη αγάπη και αλληλεγγύη. Οι γυναίκες που πέρασαν τον Γολγοθά του καρκίνου, ανοίγουν μια ζεστή αγκαλιά, χαμογελούν με αισιοδοξία στη ζωή και στέλνουν το μήνυμα: «Μην κλείνετε τα μάτια στον καρκίνο, μην τον φοβάστε!        Η πρόληψη σώζει»

«Ψυχή» της  εκδήλωσης είναι η δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη ( ιδρυτικό μέλος  από το 2014 μαζί με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γεώργιο Παπανικολάου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ.κ. Παύλο). Η ίδια πέρασε τον «εφιάλτη» του καρκίνου από το 2013 μέχρι το 2015 και βγήκε νικήτρια.

«Το 2014 που  ήταν οι δημοτικές εκλογές  κι εγώ φορούσα περούκα γιατί μου είχαν πέσει τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, ιδρύσαμε τον Σύλλογο, μας λέει η κ. Πατεράκη.  Ήταν τα  πιο δύσκολα χρόνια  της ζωής μου. Η πίστη μου με έσωσε! Την ώρα που έκανα χημειοθεραπείες  ήμουν εγώ στην καρέκλα και δίπλα μου η Παναγία. Την ένιωθα!   Όταν πέρασε ο εφιάλτης, βγήκα πιο δυνατή κι αποφασισμένη να μεγαλώσω τον Σύλλογο ώστε να βοηθήσω κι άλλες γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ήδη ο Σύλλογος μας αριθμεί  700 μέλη και έχουμε κάνει 11 εκδηλώσεις. Είμαστε εδώ κι έχουμε μια μεγάλη αγκαλιά για τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να τις βοηθήσουμε  με όλους τους τρόπους. Ηθικά, ψυχολογικά αλλά και με δωρεάν εξετάσεις και  χειρουργικές επεμβάσεις. Ήδη έχουν γίνει  50 χειρουργικές επεμβάσεις και 5 αποκαταστάσεις μαστού.

Κάνουμε ότι μπορούμε  και για το θέμα της πρόληψης. Αυτό που τονίζω συνεχώς είναι να μην φοβούνται οι γυναίκες να εξετασθούν, να κάνουν μαστογραφία για να προλάβουν. Γι’ αυτό και  θέλουμε να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Ιατρείο του δήμου Γλυφάδας με έναν σύγχρονο υπερηχογράφο μαστούΚαλούμε όλους κι όλες να έρθουν στην εκδήλωση γιατί έτσι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας» κατέληξε.

Η προπώληση των εισιτηρίων εισόδου στην εκδήλωση, αξίας 15 ευρώ, γίνεται στη διεύθυνση: Αττικής 82, στην Άνω Γλυφάδα, κατά τις ώρες: 10:00 με 18:00               Για περισσότερες πληροφορίες το τηλ. επικοινωνίας είναι: 6972999783.