Μητέρα εξωθούσε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία !

155

Μία απίστευτη καταγγελία ερευνά η Εισαγγελία Βόλου, η οποία αφορά σε οικογένεια που διαμένει σε νησί των Σποράδων, η οποία μάλιστα είναι ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα, άγνωστο πρόσωπο κατήγγειλε ανωνύμως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα υπόθεση μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση

 

Το τραγικό όμως στην καταγγελλόμενη υπόθεση πέραν της σεξουαλικής εκμετάλλευσης είναι ότι θύμα φέρεται να είναι η κόρη της οικογένειας η οποία βρίσκεται κοντά στα 18 και δράστιδα η μητέρα. Ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να μη γνωρίζει το παραμικρό.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση

Η καταγγελία διαβιβάστηκε άμεσα στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι ευσταθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας. Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα να λάβει καταθέσεις προς την κατεύθυνση της επιβεβαίωσης ή όχι του αδικήματος της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση παίρνει τώρα τον δρόμο της διερεύνησης, παρά το γεγονός ότι αφορά σε ανώνυμη καταγγελία. Επειδή ακριβώς το περιεχόμενο της αναφοράς είναι πάρα πολύ σοβαρό η Εισαγγελία Βόλου παρενέβη δείχνοντας τη δέουσα σοβαρότητα, αλλά και ευαισθητοποίηση.

Μάρτυρας των καταγγελλομένων φέρεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που ήδη φουντώνουν στο νησί για την άσπλαχνη μητέρα που εκπορνεύει την ίδια της κόρη προκειμένου να έχει οικονομικά οφέλη.

“Ο πατέρας της ανήλικης δεν ξέρει τίποτα”

Το υπό διερεύνηση αδίκημα σύμφωνα πάντοτε με την ανώνυμη καταγγελία φέρεται να σημειώνεται το διάστημα των τελευταίων μηνών. Μάλιστα, φέρεται να συμβαίνει κάτω από την μύτη του πατέρας της οικογένειας, ο οποίος δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση και δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις δραματικές εμπειρίες που βιώνει η κοπέλα.

Επισημαίνεται ότι οι ανώνυμες καταγγελίες στις περισσότερες από τις περιπτώσεις είθισται να αρχειοθετούνται από την Εισαγγελία Βόλου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που το βάρος των καταγγελλόμενων είναι σοβαρό η Εισαγγελία Βόλου διερευνά τις ανώνυμες καταγγελίες για τη διαπίστωση ή όχι αξιόποινων πράξεων που τιμωρούνται και μάλιστα με πολυετείς καθείρξεις από τον Ποινικό Κώδικα.

 

 

Πηγή:  taxydromos.gr