Ο Σπύρος Βρεττός και η δημοτική παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ -ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ» υπόσχονται έναν δήμο πρωταγωνιστή και υπερήφανο!

1980

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού τα είχε όλα! Λάμψη, παλμό, αθρόα προσέλευση κόσμου αλλά και έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, με πολύ κόσμο να βρίσκεται μάλιστα και στον προαύλιο χώρο του Grand Cavallari, στη Λεωφόρο Πάρνηθας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του οράματός του για τον Δήμο Αχαρνών.
Έναν δήμο πρωταγωνιστή και ικανό να κερδίσει ξανά την χαμένη αίγλη που του αρμόζει.

Με κεντρικό άξονα του προγράμματος, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Αχαρναϊκού λαού, ο κ. Βρεττός από το βήμα, φανερά συγκινημένος,  υποσχέθηκε να μην προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη των πολιτών, βάζοντας πλώρη για ένα νέο αυτοδιοικητικό ταξίδι! Ένα ταξίδι που θέσει έχουν όλοι, ανεξαρτήτως καταγωγής,  για έναν  υπερήφανο δήμο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της παράταξης ενημέρωσε ότι, αυτό έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο απαιτεί δουλειά, συνεργασία, συνέπεια και φυσικά τη συμμετοχή όλου του κόσμου στη διαμόρφωση ενός σχεδίου δράσης, μέσα από προτάσεις και ιδέες που θα καταθέσουν.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βρεττός, ευχαρίστησε τα στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, τα οποία και θα παρουσιάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων:

O πρώην Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος.

Οι πρώην Δήμαρχοι Αχαρνών Αναστάσιος Μουστακάτος, Δημήτρης Παπανίκας και Σωτήρης Ντούρος, ο οποίος είναι και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Στέργιος Πεδιαδίτης και Αντώνης Παλιούρας.

Επίσης το παρών έδωσαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Γιάννης Σμέρος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Αχαρνών Ιωάννης Σιδηρόπουλος και Νίκος Κολετζάκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο Καζίνο Ηλίας Κόκκαλης.

Επίσης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Δημήτρης Τσανικλίδης (ΝΔ), Βασίλης Σπύρου (Ένωση Κεντρώων), Γιάννης Ορφανίδης (Κίνημα Αλλαγής), Κων/νος Σωτηράκος (Ελληνική Λύση), Διομήδης Καρακωνσταντής Γραμματέας Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ Αχαρνών και Μέλος της Διοίκησης Αυτοκινητιστών Ελλάδας, Μιχάλης Χριστοφορίδης Μέλος της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ και ταμίας του Συνδικάτου ΟΑΣΑ.

Τέλος,εκπρόσωποι Μαζικών Φορέων των Αχαρνών, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών Γιώργος Κουλόγιαννης, η Πρόεδρος της ΦΙΛΕΑ Φανή Μίχα, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του Προφήτη Ηλία ο Γιώργος Μιχόπουλος. Ακόμα, από το Σύλλογο Κρητών ο Δημήτρης Γιαννούλης, από το Σύλλογο Μέριμνα η Ευαγγελία Οικονομίδου, και από τον καλλιτεχνικό χώρο ο Χάρης Κωστόπουλος.