Το ξεχωριστό φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ της δημοτικής παράταξης ΔΕΚΑ του Χάρη Δαμάσκου!

1060

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της δημοτικής παράταξης «ΔΕΚΑ – Δημιουργούμε Ένα Καλύτερο Αύριο»

Η Δημοτική Παράταξη Αχαρνών “ΔΕΚΑ” του Χάρη Δαμάσκου, φέρνει νέες ιδέες και καινοτομεί.

Στο κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιου δημάρχου Αχαρνών Χάρη Δαμάσκου, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου καθώς ο σκοπός ήταν ιερός!

Τα  έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από τον πολιτικό χώρο μεταξύ άλλων :

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Σγουρός και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος.

Ο κ. Δαμάσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο που στήριξαν την εκδήλωση.

Ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Μενιδιάτη τραγουδιστή Δημήτρη Γιώτη.

Ξεχωριστή πινελιά στον χώρο της εκδήλωσης ήταν η  γωνιά της φωτογράφισης, όπου όσοι παρευρέθησαν έβγαλαν αναμνηστικές – γιορτινές φωτογραφίες, για ακόμα έναν καλό σκοπό.

Τα έσοδα από τις φωτογραφίες που βγήκαν και ανέβηκαν στο διαδίκτυο, θα διατεθούν για την αγορά παιχνιδιών των παιδιών του 28ου δημοτικού σχολείου, στο Καποτά.

Πολίτες όλων των ηλικιών, με μπροστάρη τον Χάρη Δαμάσκο,  διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του εξαιρετικού συγκροτήματος «48 ώρες », ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και δείχνοντας το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο.

Όπως τόνισε και ο κ. Χάρης Δαμάσκος, όσοι έδωσαν το παρόν στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, διέδωσαν το βαθύτερο μήνυμα των Χριστουγέννων, προσφέροντας χαρά και αγάπη, σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.