Ποια λατρεμένη ελληνική σειρά του 90′ υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στις οθόνες

303

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες «Της Ελλάδος Τα Παιδιά».

 

Τόσο ο Γιάννης Μπέζος, όσοι και υπόλοιποι συντελεστές της γνωστής σειράς, φέρονται να είναι θετική στην ιδέα αυτή.

Το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση της δύο σεζόν που προβλήθηκε στο ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα οι επαναλήψεις του να παίζονται ακόμη και σήμερα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ενώ το βασικό καστ αποτελούταν από τους: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούν τρεις σμηνίτες, ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονται oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχoς του γραφείου, Κάκαλος.

Όλοι αυτοί, 25 χρόνια μετά, είναι πιθανό να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», λέγοντας: «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά».