Αρχική Media Τα ΠΡΩΤΑ GUEST της ”Μουρμούρας” και φωτογραφίες από τα γυρίσματα… (PHOTOS)

Τα ΠΡΩΤΑ GUEST της ”Μουρμούρας” και φωτογραφίες από τα γυρίσματα… (PHOTOS)

145

 

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ξεκινά και επισήμως ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης κωμικής σειράς του ALPHA  «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Και μάλιστα, με δύο γκεστ εμφανίσεις που υπόσχονται να χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου. Το TV24 «τρύπωσε» στα γυρίσματα και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες!

 

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης κωμικής σειράς του καναλιού της Κάντζας, με τα τρία ζευγάρια να δίνουν σάρκα και οστά στα νέα κείμενα που έχει ετοιμάσει η ομάδα των σεναριογράφων. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσουν από σαράντα κύματα ή ότι δεν θα επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά τον τίτλο της σειράς. Δηλαδή; «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αφορμή στέκεται η εμφάνιση δύο προσώπων που αναστατώνουν για τα καλά την καθημερινότητα δύο ζευγαριών: της Μαρίνας και του Ηλία, αλλά και της Βούλας και του Μηνά.

Πιο συγκεκριμένα, το φθινόπωρο βρίσκει τη Μαρίνα και τον Ηλία με… συγκάτοικο. Η μητέρα της Μαρίνας, η σνομπ Καλλιρόη, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δεν λέει να φύγει. Η Μαρίνα και ο Ηλίας δοκιμάζουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να ξαναβρούν την ησυχία τους… «Εχω εγκατασταθεί στο σπίτι της κόρης μου εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά ειδικά ο γαμπρός μου κάνει τα πάντα για να με διώξει», αναφέρει στο περιοδικό η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, που υποδύεται την εν λόγω ηρωίδα. Η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε εντελώς ξαφνικά. «Με πήραν τηλέφωνο και ήθελαν να είμαι σε ένα επεισόδιο της σειράς. Ημουν από την πρώτη στιγμή θετική, γιατί είμαι φαν!», διευκρινίζει η ίδια. Τα γυρίσματα, αν και διήρκεσαν πολλές ώρες, για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα, δεν την κούρασαν. Αντιθέτως: «Πέρασα υπέροχα, γιατί τόσο με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη όσο και με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχουμε δουλέψει στο παρελθόν. Βρισκόμουν σε… οικείο περιβάλλον».

Εκτός από τη μητέρα της Μαρίνας, στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και τη Λιλίκα. Πρόκειται για μια άγνωστη κυρία που «εισβάλλει» στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά και συμπεριφέρεται με μεγάλη άνεση, σαν να τους γνωρίζει από χρόνια και της έχουν λείψει πολύ. Μπορεί να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική, μόνο που… κανείς τους δεν θυμάται να την έχει ξαναδεί. Αρχικά το γεγονός δημιουργεί διάφορα προβλήματα και ανησυχία. Τη συγκεκριμένη ηρωίδα υποδύεται η σύζυγος του τηλεοπτικού Μηνά (Αντώνη Αντωνίου), η Νατάσα Ασίκη. «Η σεναριογράφος του συγκεκριμένου ζευγαριού, η Ελενα Σολωμού, έχει γράψει ένα υπέροχο επεισόδιο. Η πρόταση προέκυψε όπως και κάθε πρόταση», δηλώνει η ίδια στο TV24 και συνεχίζει: «Το γκεστ αφορά μόνο στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Στην αρχή ο Μηνάς και η Βούλα θα τα βρουν σκούρα, αλλά στη συνέχεια γινόμαστε καλές φίλες με τη Βούλα».

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr