Θρήνος για τους τρεις 15χρονους που έσβησαν στο βωμό της ασφάλτου

262

Η Κυπαρισσία έχει βυθιστεί στο πένθος για το χαμό των τριών αγοριών.Ενρίκο Μπουζάνι, ετών 15. Νίκος Τριαλλώνας, ετών 15. Χρήστος Μερτάι, ετών 15. Τρία μικρά παιδιά, που χάθηκαν στην άσφαλτο. Σήμερα, στις 14:30, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο 15χρονος Νίκος Τριαλλώνας.

Το πρωί της Δευτέρας (19.11.2018) τα τρία αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο. Μετά την πρώτη ώρα, όμως, αποφάσισαν να φύγουν. Να κάνουν κοπάνα. Μαζί τους επρόκειτο να πάει κι άλλος ένας φίλος και συμμαθητής τους. Θα ήταν κι εκείνος στο μοιραίο αυτοκίνητο αν, την τελευταία στιγμή, δεν αποφάσιζε να μην ακολουθήσει τους φίλους του γιατί είχε πολλές απουσίες.

Ο Νίκος Τριαλλώνας και ο Χρήστος Μερτάι σκοτώθηκαν ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ενρίκο Μπουζάνι ξέφυγε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, από την πορεία του, σε μια στροφή του δρόμου από την Κυπαρισσία προς τα Φιλιατρά. Συγκρούστηκαν με βαν που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος και το οποίο κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα.

Ο Ενρίκο Μπουζάνι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι γονείς τους δεν μπορούσα να πιστέψουν το κακό που τους είχε βρει. Η μοίρα τα έφερε έτσι που στο νοσοκομείο όπου πήγαν τα παιδιά, εργάζεται η μητέρα του ενός από τα θύματα. Δεν μπορούσε να πιστέψει, όταν έμαθε πως μεταφέρονται εκεί θύματα ενός σοβαρού τροχαίου, πως ανάμεσά τους ήταν ο γιος της. Γιατί θεωρούσε πως ο παιδί της εκείνη την ώρα ήταν στο σχολείο…

Συγκλονιστική είναι και η αποκάλυψη πως ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα παιδιά ήταν αδύνατον να αναγνωριστούν.

 

Πηγή:newsit.gr